Τι συμβουλή έδωσε σήμερα η Ελένη στην εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια Κων. Σπυροπούλου;

Ως… παλιά η Ελένη αποφάσισε σήμερα να δώσει χρήσιμες συμβουλές στην… νέα, εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει μπει με… φόρα φέτος στην τηλεοπτική ζωή μας και για την ώρα απ ΄ότι έχουμε καταλάβει δεν ξέρει πότε να πατάει… φρένο !

Με αφορμή ,λοιπόν, την προβολή στην εκπομπή της ενός βίντεο από την χθεσινοβραδινή παρουσία της Κωνσταντίνας στο “Ολα Μπάχαλο”, η Ελένη της έστελε ένα τηλεοπτικό μήνυμα :

“Εγώ της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει τη θέση που της αρμόζει να έχει μέσα στην τηλεόραση από τη στιγμή που η ίδια το θέλει και το αγαπάει πολύ. Ευκαιρίες σε όλους εμάς που έχουμε βγεί στην τηλεόραση, έχουν δοθεί.

Δεν φυτρώσαμε στην τηλεόραση, κάποιος μας έδωσε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε! Από κει και πέρα κάποιοι προχωράνε και κάποιοι άλλοι δεν έχουν την ίδια τύχη. Εύχομαι να είναι από τα κορίτσια που τους δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία και πιστεύω στις δυνατότητές της”

Κατά τα άλλα εγώ τι να σας πω; Προσωπικά έχω να πω, πως δεν είναι κακό όλοι στην αρχή της πορείας μας να βαδίζουμε σε έναν πιο… σεμνό και ταπεινό δρόμο. Εναν δρόμο πιο διακριτικό, τον οποίο δεν φροντίζουμε να χτίζουμε με… ψευτο-εξυπνάδες, επιτηδευμένη αφέλεια και ανούσιες κουβέντες. Εναν δρόμο τον οποίο φροντίζουμε να χτίζουμε με την δουλειά μας και το ταλέντο μας. Εναν δρόμο που να έχει μία ουσία και να μην… δοξάζει την δικτατορία του οξυζενέ, της μπούκλας και του απόλυτου τίποτα.

Γιατί για την ώρα, αυτά ακριβώς τα… συμπτώματα παρουσιάζει η τηλεοπτική παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η μαύρη αλήθεια είναι, πως οι τηλεθεατές πια έχουν… ξυπνήσει και έχουν μάθει να αναζητούν από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, κάτι πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό. Αυτά τα τηλεοπτικά χρόνια, τα πρώτα χρόνια της υποτιθέμενης τηλε-αθωότητας πέρασαν. Ευτυχώς…

Read More

And More