Νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα για την Ελλη Στάη !

Ακόμη μία τηλεοπτική πρεμιέρα, έρχεται να προστεθεί στην δημοσιογραφική καριέρα της Ελλης Στάη. Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, την πήρε την μεγάλη απόφαση και μετά απο αρκετά χρόνια, επιστρέφει και πάλι στα βραδινά talk-show ! Ετσι, η γνωστή δημοσιογράφος από τον επόμενο μήνα δεν μας κλείνει διπλό τηλεοπτικό ραντεβού και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και μέσα από την βραδινή εκπομπή που ξεκινά λίαν συντόμως.

“Netweek”, είναι ο τίτλος και απ ΄ότι έμαθα, θα βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα βράδυ στις 10.00. Κάθε εβδομάδα ,λοιπόν, η Ελλη Στάη θα φιλοξενεί στα πλατό του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, δημοσιογράφους, αλλά και αναλυτές, εστιάζοντας φυσικά σε θέματα κυρίως πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Οσο για το πότε ακριβώς έχει οριστεί η πρεμιέρα της εκπομπής ; Για την πρώτη Δευτέρα του Μάη, δηλαδή για την Δευτέρα 2 του μήνα.

Και μιας και ήρθε η συζήτηση στα νέα τηλεοπτικά σχέδια της Ελλης Στάη, αξίζει τον κόπο να σας πω, πως η ΝΕΤ προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα βραδινή ζώνη ενημέρωσης και έτσι εκτός από το “Netweek”, εντάσσει στο πρόγραμμά της και δύο ακόμη νέες εκπομπές ενημερωτικού περιεχομένου.

Πρόκειται για τις εκπομπές “Euronet” του Γιώργου Καπόπουλου και “Net Economy” με τους Γιώργο Παπαγεωργίου και Χρήστο Μέγα. Η πρώτη θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 10.00 το βράδυ και η δεύτερη κάθε Τετάρτη, την ίδια ώρα.

Read More

And More