Γ. Φαρμάκη: Βγήκε από την εντατική! Σύντομα θα πάει και σπίτι της

Η Γωγώ Φαρμάκη μετά από τρία χειρουργεία και μία εβδομάδα διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ, απέκτησε ξανά πλήρως τις αισθήσεις της, βγήκε από την εντατική και σήμερα μεταφέρθηκε κανονικά σε δωμάτιο της Β’ χειρουργικής!

Ο χειρουργός Στάθης Τσοχαταρίδης μίλησε στο TLIFE για την εξέλιξή της: “Η Γωγώ μεταφέρθηκε από την εντατική και είναι πάνω στο δωμάτιό της. Είναι μια χαρά. Διέφυγε τελείως τον κίνδυνο. Οριστικά…! Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε ένα καταγματάκι που έχει στη λεκάνη. Θα κάνουμε μια αξονική να δούμε τι γίνεται, θα τη σηκώσουμε και μόλις περπατήσει θα πάει σπίτι της! Η σφαίρα επί του παρόντος δεν έχει βγει. Είναι μία μεγάλη εγχείρηση και δεν είναι σκοπός μας να μπει τώρα σε μια τέτοια περιπέτεια. Δεν νομίζω ότι την ενοχλεί κιόλας εκεί που είναι. Θα περιμένουμε να περάσει ένα διάστημα και μετά θα δούμε.

Η Γωγώ μιλάει, είναι καλά, τρώει, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Απλά έχουμε ορισμένα πράγματα που πρέπει να τελειώσουμε. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η κοπέλα είναι καλά, θα κάνουμε κι εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε εκεί στο πόδι της και θα πάει σπίτι της. Κινητικό πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα. Δεν της άφησε κανένα πρόβλημα, δηλαδή ούτε διανοητικά, τίποτα. Μίλησα και με τον πατέρα της και μου πε τι τους έλεγε… Εμεινα έκπληκτος, ενώ εγώ έπρεπε να τους λέω… Πριν, διάφοροι, έλεγαν χίλιες γνώμες, ότι θα μείνει φυτό, ότι θα σαπίσει με ό,τι της έβαλα μέσα, ενώ αυτά της έσωσαν τη ζωή! Πήγαμε καλά, είμαι περήφανος για ό,τι έγινε και είμαι χαρούμενος που το κοριτσάκι κέρδισε τη ζωή της!”

Στον όροφο που βρίσκεται η Γωγώ Φαρμάκη, είναι πάντα οι γόνεις της, η αδερφή της, Όλγα και πολλοί φίλοι της.

Read More

And More