Αγγελική Ηλιάδη: Ρομαντικές στιγμές με τον Σάββα στην Ιταλία!

Τα ταξίδια στην Ιταλία έχουν γίνει καθημερινότητα για την Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια βρίσκεται πολύ συχνά στην γειτονική χώρα καθώς ο αγαπημένος της, Σάββας Γκένστογλου παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα Σπέτσια.

Το ζευγάρι, που σε λίγο καιρό συμπληρώνει ένα χρόνο σχέσης, δεν χάνει καμιά ευκαιρία να είναι μαζί και να μοιράζονται ρομαντικές στιγμές! Ο έρωτάς τους μάλιστα είναι τόσο δυνατός που δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους. Ακόμα και στο instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναρτήσει τόσο ο αθλητής όσο και η τραγουδίστρια φωτογραφίες τους σε προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά η Αγγελική μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καυτά φιλιά της με τον Σάββα στην Ρώμη. Εκείνος της απάντησε με καρδούλες!

Ζουν τον έρωτά τους στην αιώνια πόλη και δεν διστάζουν να το δείξουν! Μάλιστα, δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να της έχει χαρίσει ήδη το πολυπόθυτο μονόπετρο που συνόδευσε την πρόταση γάμου!

Read More

And More