Μαριέττα Χρουσαλά: Όμορφες και χαλαρές στιγμές στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

H Mαριέττα Χρουσαλά μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και η χαρά αυτή δεν κρύβεται! Η Μάργκω θα αποκτήσει αδερφάκι και μάλιστα σύντομα, αφού η Μαριέττα δυανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια όλο αυτό τον καιρό μας δείχνει όμορφες στιγμές της μέσα από το Instagram και πραγματικά η εγκυμοσύνη της την έχει κάνει να λάμπει! Πολλές φορές συνηθίζει να βγάζει selfie από το κρεβάτι της και να δείχνει πόσο όμορφα περνά τα Σαββατοκύριακά της.

/

Την τελευταία Κυριακή βρέθηκε κοντά στη θάλασσα κι έκανε τη βόλτα της καθώς χαλάρωνε με τους δικούς της ανθρώπους. Φυσικά τόσο ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, προσέχουν και περιποιούνται λίγο παραπάνω τη μέλλουσα μανούλα.

/

Ενώ λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλια της απόλυτης πρωταγωνίστριας της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της Μάργκω. Στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία λέγοντας: “Μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου! Χρόνια πολλά μικρή μου πριιγκίπισσα!”

/

Read More

And More