Άγιο είχε ο Γιώργος Λύρας – Γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο

Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιώργος Λύρας, που γλίτωσε από τροχαίο με τη μηχανή με ένα ράγισμα στο χέρι και αρκετούς μώλωπες. Ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα έζησε από θαύμα. Το τροχαίο συνέβη., όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης. Ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο. Ο μάνατζερ κινούνταν από στην παραλιακή οδό με κατεύθυνση τη Βούλα.

“Το κορμί του Λύρα εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα πέρασε ανάμεσα από δύο κολόνες της ΔΕΗ. Έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του στην άσφαλτο για περίπου ένα τέταρτο και κανένας οδηγός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε ούτε για τις πρώτες βοήθειες, εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ που τον χτύπησε. Ευτυχώς ένα ασιενοφόρο πέρασε τυχαία από το σημείο και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας ”, αναφέρει καλός φίλος του μάνατζερ.

Άνθρωπος από το τον στενό κύκλο του Γιώργου Λύρα αποκάλυψε στην εφημερίδα πως, παρόλο που γλίτωσε μόνο με το ράγισμα και τους μώλωπες, υπέφερε από δυνατούς πόνους και παραμένει σοκαρισμένος. Το γεγονός λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η σύζυγός του Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και εκείνος παίρνει κουράγιο από την μοναχοκόρη τους Ηλέκτρα στην οποία έχει τρελή αδυναμία. Η μικρή δεν φεύγει λεπτό από την αγκαλιά του μπαμπά της.

Read More

And More