Elvis Presley: Χαμός με την φωτογραφία ενός άντρα έξω από τη βίλα Graceland – Λένε πως ζει και πήγε εκεί για τα 82α γενέθλιά του!

Στις 16 Αυγούστου 1977 στο Μέμφις του Τενεσί, ο Elvis Presley βρέθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα από τη μνηστή του Τζίντζερ Όλντεν, στο σπίτι του, τη βίλα Graceland, στο Μέμφις του Τενεσί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Memorial όπου και στις 3:30 μ.μ. ανακοινώθηκε ο θάνατος του. Ο Presley έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. Σε μια συνέντευξη τύπου που δόθηκε αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο θάνατος επήλθε από καρδιακή αρρυθμία η οποία προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών.

Η κηδεία του ήταν εθνικό γεγονός, ενώ την παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του, θαυμαστές και δημοσιογράφοι. Η ταφή του αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας οι σωροί μεταφέρθηκαν στη Graceland. Μετά τον θάνατο του άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φημολογίες, από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε μέχρι και το αν βρίσκεται ακόμη στη ζωή.

Αυτή η ιστορία είναι η αγαπημένη των φανατικών θαυμαστών κι έτσι ξεκίνησαν και πάλι να λένε, πως ο Elvis ζει κι επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στη Graceland, για τα 82α γενέθλιά του. Σε μια σελίδα που ποστάρουν “αποδείξεις” πως ο Elvis ζει, έβαλαν την παρακάτω φωτογραφία κι έγινε πανικός. Ωστόσο στη συνέχεια είπαν πως πρόκειται για τον δίδυμο αδερφό του Jesse Garon Presley. Tα σχόλια ήταν διάφορα…

The picture of a large bearded man taken at Graceland last week which has made some conspiracy theorists claim it could be Elvis

Read More

And More