Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τις βουτιές και τρέλανε το Ιnstagram με το ολόσωμο μαγιό της!

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και… δραστηριότητες, πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Κάνοντας περιπάτους στην κηφισιώτικη εξοχή και απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ημέρα, η παρουσιάστρια του Epsilon φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στα social media για την «απρόσμενη» χαρά που την έχει κατακλύσει μια ανοιξιάτικη ημέρα σαν κι αυτή! «Σήμερα ξύπνησα πιο χαρούμενη από ποτέ… έτσι … χωρίς λόγο… γιατί απλά… la vie est belle» έγραψε το πρωί του Σαββάτου στο Instagram.

Στη συνέχεια την είδαμε να γίνεται πειραχτήρι στον barista που της ετοίμασε τον καφέ και να έχει μια απίστευτη όρεξη για να συνεχίσει τις βόλτες της. Μετά την σαββατιάτικη νυχτερινή της έξοδο, κοιμήθηκε αγκαλιά με τον Cookie της, ενώ την Κυριακή που καιρός ήταν καλύτερος, φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και ξεκίνησε τις βουτιές.

Μια φωτογραφία, ήταν αρκετή για να τρελάνει τους followers της, γυρίζοντάς μας την… πλάτη της και δείχνοντας τους καλογυμνασμένους της γλουτούς. Η Κατερίνα προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται τακτικά, έχοντας ως αγαπημένη της άσκηση το pilates.

Δες τις φωτογραφίες

B.E.A.C.H : Best Escape Anyone Can Have #summerloading #beachtime #alonetime #seacureseverything #vouliagmenimylove Καλό απόγευμα αγάπες μου … #happysunday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Και λίγες ώρες πριν, το βράδυ του Σαββάτου, αγκαλιά με τον αγαπημένο της Cookie

Read More

And More