Κατερίνα Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη της έχει αλλάξει τη ζωή! Φωτογραφίες

Από την αρχή αυτή η εγκυμοσύνη ήταν σημαδιακή για την Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια που τη χρονιά που φεύγει έχασε τον πατέρα της, έμαθε πως είναι έγκυος -κάτι που κατάφερε να απαλύνει για λίγο τον πόνο της- και θεώρησε την εγκυμοσύνη ως δώρο Θεού. Λίγο αργότερα μαθαίνει και το φύλο του μωρού (που η μικρή Αέλια είχε προβλέψει ότι θα είναι αγόρι) και βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
Την ίδια αναμονή έχουν όμως και ο Κρατερός Κατσούλης, που περιμένει πώς και πώς τον γιο, αλλά και η μικρή Αέλια, που πάντα ήθελε ένα αδελφάκι. Και μπορεί η Κατερίνα στην αρχή να φοβόταν στο ενδεχόμενο μιας ακόμη εγκυμοσύνης, στην πραγματικότητα όμως η ζωή της έχει αλλάξει τελείως, το πρόσωπό της είναι πιο γλυκό και χαμογελαστό και όλοι θέλουν να την φροντίζουν και να μην της χαλούν… χατίρι!
Και επειδή τίποτα δεν έρχεται μόνο του, μαζί με τα καλά νέα στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα συνεχίζει μαζί με τον Κρατερό και την ομάδα του «Στα Καλά Καθούμενα» την επιτυχία στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Έψιλον. Και φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους backstage φωτογραφίες από την εκπομπή και όχι μόνο.

Δεν έχω ιδέα τι κάνω, αλλά δεν πειράζει… Σας στέλνω τα φιλιά μου ούτως ή άλλως!!!! Καλημέρα !!!!! #stakalakathoumena #epsilontv φορώντας #eclecticsoiree από την @elena_hristopoulou

A photo posted by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

Read More

And More