Survivor: Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε στη σκληρή προπόνηση! [pic]

Ήταν αναμφίβολα η αποκάλυψη του Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί να έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο ως ο “Mr 4000” μετά την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, επέστρεψε όμως ως ο “σφάχτης της καρύδας” έχοντας τη στήριξη όλου του κόσμου!

Η αλήθεια είναι πως το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, μετά το χαμό του πατέρα του, θεώρησε το Survivor μια καλή ευκαιρία για να απομακρυνθεί για λίγο από το πρόγραμμά και την καθημερινότητά του. Έλα όμως, που τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνον στο παιχνίδι. Ο αυθόρμητισμός του, πολλές φορές προκάλεσε το bullying από τους συμπάιχτες του που πολύ εύκολα τον έστειλαν από την ομάδα των διασήμων στους μαχητές. Εκείνςο, όμως, παρά την πείνα και τις κακουχίες, παρέμενει μέσα στο παιχνίδι μέχρι την τελική πεντάδα και φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο δεν σταμάτησε να δέχεται ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τους θαυμαστές του.

Επιστρέφοντας, όμως, στην Αθήνα τον περίμεναν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, πολλές προτάσεις και εκπλήξεις, αλλά και η παλιά του ζωή. Όπως αποκάλυψε μάλιστα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στη ζωή εκτός παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν άφησε τις αγαπημένες τους συνήθειες και μετά το φαγητό που του έλειψε… βρέθηκε και πάλι πίσω στο γυμναστήριο και ξεκίνησε τη σκληρή προπόνηση!

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

Back ..στα ιδια …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις

Read More

And More