Ποιος γιος του Beckham είναι πιο όμορφος;

Ο David Beckham θεωρείται σίγουρα ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους άντρες και όπως φαίνεται τα παιδιά τους κληρονόμησαν αυτή τη γοητεία του. Ο Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz φαίνεται πως συναγωνίζονται πλέον τον μπαμπά τους σε ομορφιά και ταλέντο…

Την παράσταση έκλεψε η οικογένεια Beckham κατά την εμφάνισή της στο Xbox party στο Beverly Hills. Ο 11χρονος Brooklyn, ο 9χρονος Romeo και ο 5χρονος Cruz είναι άξιοι συνεχιστές της φήμης του μπαμπά τους και οι τρεις τους εμφανίζονται πολύ χαριτομένοι και με πολύ στυλ, όπως είναι φυσικό αφού έχουν και μαμά την Victoria.

Οι γιοι του Beckham εμφανίστηκαν με trendy ρούχα και χρωματιστά βραχιολάκια στους καρπούς τους. Ο Romeo φορούσε το χαρακτηριστικό σκουφάκι που αγαπά πολύ και o David, ενώ ο μεγαλύτερος ξεχώρισε για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρό. Οι τέσσερις τους, άλλωστε είχαν πάει και πριν λίγες μέρες για να παίξουν ποδόσφαιρo, ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί με την Victoria Beckham στις κερκίδες για να απολαύσουν τους αγώνες του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Read More

And More