Γωγώ Μαστροκώστα: Επιστροφή στην Αθήνα μετά το ρομαντικό Σαββατοκύριακο με τον Τραϊανό Δέλλα στη Ρόδο!

Ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, είχε την ευκαιρία να περάσει στην Ρόδο, η Γωγώ Μαστροκώστα. Η γυμνάστρια και σχεδιάστρια ρούχων ταξίδεψε στα Δωδεκάνησα ως καλεσμένη της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” του Alpha.

Με look που ανανέωσε μία μόλις ημέρα πριν το ταξίδι της, σε κομμωτήριο της Αργυρούπολης, η Γωγώ Μαστροκώστα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την καλύτερη διάθεση και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Βγαίνοντας από το κομμωτήριο η Γωγώ Μαστροκώστα απαθανατίστηκε με το νέο της look.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια αυτή ήταν μία από τις σπάνιες ευκαιρίες που είχαν με τον Τραϊανό Δέλλα να ταξιδέψουν οι δυο τους χωρίς να βρίσκεται μαζί τους η κόρη τους Βικτώρια. “Πάμε πολύ σπάνια πια διήμερα οι δυο μας και μάλιστα το συζητούσαμε χθες και λέγαμε μα καλά πώς περνούσαμε ωραία πριν το παιδί;”, είπε η ίδια σημειώνοντας ότι ο ερχομός του παιδιού γεμίζει το σπίτι και την ζωή του ζευγαριού σε… 24ωρη βάση.

“Το μόνο που μου λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου είναι ίσως ένα ακόμη παιδί. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Έχω βρει αυτό που θέλω στη ζωή μου και είναι ο άντρας μου. Θέλω σαν τρελή ένα δεύτερο παιδί και θα το έκανα πρώτα για την Βικτώρια που μου το ζητάει και έπειτα για εμένα” δήλωσε η ίδια.

Λίγο πριν εμφανιστεί στον αέρα της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.

Η Γωγώ Μαστροκώστα που παρουσίασε στην εκπομπή την νέα καλοκαιρινή συλλογή των ρούχων που υπογράφει, μίλησε και για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο του μαστού, την οποία είχε επιλέξει να αποκαλύψει δημόσια πριν από λίγα χρόνια κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων. “Αυτή την ομιλία δεν μπορώ να την ξαναδώ. Δεν μπορώ. Ο λόγος που τα είπα αυτά τότε ήταν μόνο για να δώσω δύναμη σε άλλες γυναίκες και συνέχισα να βοηθάω με πιο προσωπικό τρόπο γυναίκες που περνούσαν την ίδια κατάσταση” σημείωσε η Γωγώ Μαστροκώστα που την επομένη της εμφάνισής της στην εκπομπή πήρε με τον σύζυγό της τον δρόμο της επιστροφής στη “βάση” τους.


Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία που μοιράστηκε η γυμνάστρια και σχεδιάστρια ρούχων το διήμερο στη Ρόδο γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της, χαρίζοντας ένα ακόμα πιο ανέμελο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Read More

And More