Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2011 | 12:00

Κ. Βουτσάς: “Έτρωγα στραγάλια και νερό, για να μην πρήζεται το στομάχι μου από την πείνα”

Κ. Βουτσάς: “Έτρωγα στραγάλια και νερό, για να μην πρήζεται το στομάχι μου από την πείνα”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στο περιοδικό “People” για την σημερινή Ελλάδα, για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει, για τις γυναίκες αλλά και αν το έχει “καβαλήσει” ποτέ!
 
Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ότι η σημερινή εικόνα της Ελλάδας τον αγανακτεί: “Κοίταξε επανάσταση χωρίς αίμα δεν επιβάλλεται. Πρέπει να χυθεί αίμα! Να πιάσουν τους Τσοχατζόπουλους, Ρουσόπουλος, Τσουκάτους, όλους τους συνενόχους βουλευτές, να τους κάψουν και να τους πουν: “Θα μας δώσετε πίσω τα λεφτά που κλέψατε, αλλιώς θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές σας.” Αυτή τη στιγμή ο κόσμος πεινάει. Αν σε ένα τραπέζι κάθονται δύο και ο ένας τρώει και ο άλλος βλέπει, η συντέλεια του κόσμου έρχεται από αυτόν που βλέπει.”
 
Για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει αποκάλυψε: “Θυμάμαι τρώγαμε τα κιουσπέτ. Ήταν ότι απόμενε από το χαρούπι, ένα μαύρο πράγμα που έτρωγαν τα γουρούνια. Μετά την Κατοχή όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δούλευα ως ηθοποιός στα μπουλούκια και έτρωγα στραγάλια και νερό, για να μην πρήζεται το στομάχι μου από την πείνα. Έζησα μεγάλη δυστυχία. Στα μπουλούκια χρησιμοποιούσαμε την έκφραση έχουμε κηδεία.”
 
Όσον αφορά την δουλειά και τις γυναίκες είπε: “Στη δουλειά μας υπάρχουν μεγάλοι πειρασμοί. Σέβομαι τις γυναίκες. Ποτέ δεν πίεσα καμιά γυναίκα να έρθει μαζί μου για να την πάρω για δουλειά. Προτιμούσα να αυνανιστώ παρά να πω σε μια γυναίκα έλα στο καμαρίνι. Έχω τσακωθεί με πρωταγωνιστή ηθοποιό γι' αυτό τον λόγο. Όσο πιο πολλές κρεβατοκάμαρες περνάς τόσο απομακρύνεσαι από τη δουλειά σου.”
 
Τέλος στην ερώτηση αν το έχει καβαλήσει ποτέ δήλωσε: “Στο θέατρο δεν υπάρχει “εγώ” αλλά “εμείς”. Όποιος πει “εγώ” είναι “πεθαμένος”, πρέπει να πάει σπίτι του.”
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10