Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.05.2013 | 07:03

Γ. Μαστροκώστα: “Θα έπαιρνα το ρίσκο να κάνω ένα δεύτερο παιδί!”

Γ. Μαστροκώστα: “Θα έπαιρνα το ρίσκο να κάνω ένα δεύτερο παιδί!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τρία χρόνια μετά τη μεγάλη αποκάλυψη με την περιπέτεια της υγείας της, η Γωγώ Μαστροκώστα λύνει τη σιωπή της και μιλά για το ρίσκο ενός δεύτερου παιδιού. Τις οικονομικές απώλειες στη Κύπρο. Τον καρμικό έρωτα με τον Τραϊανό Δέλλα και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.
 
Μιλώντας αρχικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και το αν πιστεύει πως είναι το πεπρωμένο της ανέφερε: “Όταν τον γνώρισα είχε περάσει μόλις ένας χρόνος από το διαζύγιό του. Ένας άνθρωπος που ήταν δεσμευμένος και χώρισε, δεν είναι σε φάση να ξαναμπεί σε μια σχέση... Παρόλο που δεν ήμουν αποκλειστικότητα στη ζωή του Τραϊανού, περίμενα. Αυτό ήταν για εμένα μοίρα”, είπε σε συνέντευξή της στο “Hello!”

/
 
Η ίδια βλέπει πάντως ιδιαίτερα αισιόδοξα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί: “Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ένα δεύτερο παιδί είναι κάτι που το θέλω πολύ και το ρίσκο θα το έπαιρνα”.
 
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειάς της με την οικονομική κατάσταση της Κύπρου ανέφερε: “Όταν χάνονται άνθρωποι, είναι γελοίο να μιλάμε για χρήματα. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα κλαφτούμε, γιατί έχουμε περάσει πολλά στη ζωή μας”.

/
 
Τέλος, για όλα όσα πέρασε πριν λίγα χρόνια εξομολογήθηκε: “Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10