Ε. Μελέτη VS Ελένη Μενεγάκη! Μετά το Πάσχα η μεγάλη τηλεοπτική κόντρα

Αντιμέτωπη στη μάχη της τηλεθέασης με την Ελένη Μενεγάκη θα βρεθεί για δεύτερη φορά η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια του Star μετακομίζει με την ομάδα της στην μεσημεριανή ζώνη και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την “Μεσημεριανή Μελέτη” που θα κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα.
Οι προετοιμασίες για την εκπομπή και το στήσιμο του νέου σκηνικού έχουν ξεκινήσει και το Star ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή για την πρεμιέρα της “Μεσημεριανής Μελέτης” που θα έρθει να ανατρέψει τα δεδομένα.
Αφήνοντας την πρωινή εκπομπή και μετακομίζοντας στη μεσημεριανή ζώνη, η Ελεονώρα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή που η παρουσιάστρια του STAR παρουσίαζε τον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1 και η Μενεγάκη τον “Καφέ με την Ελένη” στον ALPHA. Τώρα οι δυο τους φαίνεται πως θα δώσουν νέα μάχη επικράτησης.
Οι δυο γνωστές παρουσιάστριες ήταν αντιμέτωπες για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρωινή ζώνη, όταν μάλιστα η Ελένη βρισκόταν στον Alpha και η Ελεονώρα ήταν στον Ant1, έχοντας για διευθυντή προγράμματος τον τότε σύζυγό της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο.
Παρόλο που τότε είχαν ακουστεί πολλά και για μεταξύ τους κόντρα, οι δυο τους είχαν βάλει τέλος σε όλα τα σενάρια, όταν η Ελεονώρα κάθισε στον καναπέ της Ελένης στον Alpha και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Και μόνο η συνάντηση τους στον αέρα είχε προκαλέσει αίσθηση, ενώ μετά ακολούθησαν και δηλώσεις της Ελεονώρας στην εκπομπή της, όπου μιλούσε για μια φιλία που ξεκίνησε με την Ελένη.
Ωστόσο, από το Πάσχα και μετά οι δυο τους θα ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης και η Ελεονώρα με την Ελένη θα αναμετρηθούν για την πρωτιά…

Δες τη συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη τον περασμένο Οκτώβριο:

Read More

And More