Μοιραράκη – Μενεγάκη: Η κουβεντούλα για τους συντρόφους!

καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η επιχειρηματίας, Δέσποινα Μοιραράκη. Μίλησε για τον πρώτο της γάμο, που έκανε στα 17 και για πολλά άλλα…

«Θέλεις βρε αδελφέ να γυρίσεις στο σπίτι σου και να διαβάσεις μία εφημερίδα. Και να διαβάσει και ο άλλος την εφημερίδα του. Να μην έχεις την γκρίνια του πού ήσουνα, τι έκανες και όλων των άλλων που συνιστούν μία πολύ κακή κατάσταση σε μία σχέση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο να περνάς καλά», είπε η Δέσποινα Mοιραράκη. «Και να μην βαριέσαι», συμπλήρωσε η ξανθιά παρουσιάστρια, αφήνοντας υπονούμενα προφανώς για δικές της καταστάσεις.

Τότε η επιχειρηματίας ξεκίνησε να μιλά για το νέο της σύντροφο και μάλιστα για το πώς τον είδαν τα παιδιά της.
«Θα σου πω κάτι: Η σχέση του κάθε ανθρώπου είναι δικαίωμά του. Όμως εάν υπάρχουν παιδιά, πρέπει να συμπαρασταθούμε, να τους δώσουμε όλα τα εφόδια, να τα μορφώσουμε, να είμαστε καλοί γονείς και εάν αυτά είναι μικρά, έχουμε την υποχρέωση να μην τα εγκαταλείψουμε. Η ζωή μας μας ανήκει. Μια φορά έκανε η μαμά σου την Ελένη και μία φορά έκανε η μαμά μου την Δέσποινα. Δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Εγώ μετάνιωσα που δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα. Πάνω από όλα είμαστε εμείς. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Γιατί άμα είμαστε καλά με τον εαυτό μας, είμαστε και καλοί γονείς και καλοί επιχειρηματίες και καλοί σε όλα».

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, είπε η Ελένη: «Το πήρα το μήνυμα». «Και καλά έκανες γιατί έπρεπε να το πάρεις», της απάντησε η Δέσποινα.

Δες το βίντεο από την επίσκψη της Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή της Ελένης.

Read More

And More