Ε. Μενεγάκη: Πώς περνάει με τις κόρες της στη Νάξο;

Στη Νάξο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με το επιτελείο της εκπομπής της “Καφές με την Ελένη” για τις ανάγκες της εκπομπής. Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, φαίνεται πως δεν πήγε μόνη της στο νησί, αφού μαζί της ταξίδεψαν και οι κόρες της.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως βρίσκεται στη Νάξο μαζί με τα αγγελούδια της. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε πόσο όμορφες είναι οι κόρες της και εκείνη του απάντησε: “Το πόσο κόσμο έχουν χαιρετίσει οι κόρες μου αυτές τις μέρες, δεν λέγεται. Συνέχεια με ρωτάνε “Πού μας ξέρουν μαμά;” κι εγώ τους λέω “Ξέρουν τη μαμά σας παιδιά, οπότε αφού ξέρουν εμένα ξέρουν κι εσάς». Τους έχει κάνει εντύπωση”, είπε γελώντας.
Ακόμη, η Ελένη που ενθουσιάστηκε πολύ από τις ομορφιές του κοινού και συγκινήθηκε από τη φιλοξενία των κατοίκων, μίλησε και για το πώς περνά με τις κόρες της στη Νάξο, τις ώρες που δεν βρίσκεται στην εκπομπή. “Αυτές τις μέρες στηνόμασταν σε διάφορα σημεία με τα παιδιά για να βγάλουμε φωτογραφίες, πέρα από τον άνθρωπο που τον είχαμε βάλει να μας βγάλει, μας φωτογράφιζαν άλλοι δέκα από πίσω. Η δική μου μπορεί να έβγαινε κουνημένη και μου έλεγαν οι υπόλοιποι “Να σας βγάλω εγώ;”. Παντώς περνάμε πολύ ωραία στο νησί… Στις τρεις μέρες που είμαστε εδώ όσους έχουμε γνωρίσει από κοντά μας έχουν σκλαβώσει. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να πω. Τόσο πολύ πια να μας περιποιηθούν και να μας φροντίσουν, δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Είμαι πραγματικά συγκινημένη”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More