Nτ. Παπαδημητρίου: “Προτεραιότητα έχουν τα παιδιά μου!”

Η Ντορέττα μίλησε στο περιοδικό ΕΓΏ για τις απανωτές αλλαγές στη ζωή της τη χρονιά που πέρασε, τις σχέσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη σήμερα, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους, την κατάθλιψη που πέρασε, την απιστία και όλα όσα της δίδαξε η προηγούμενη χρονιά!

Για το χωρισμό της και για το ότι δεν έκανε δηλώσεις είπε
: Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη να μιλήσω γι’ αυτό και γενικώς, δεν μου αρέσει να βγάζω προς τα έξω τα προσωπικά μου. Είναι επιλογή μου και φιλοσοφία μου.


Υπήρξαν άνθρωποι που την εκμεταλλέυτηκαν και την πλήγωσαν;
“Ναι, υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήταν άξιοι της εμπιστοσύνης μου. Πληγώθηκα. Γενικότερα, όταν εκπλήσσομαι αρνητικά, πληγώνομαι πολύ. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το συνηθίσω. Κάθε φορά που κάποιος με απογοητεύει, ζω ένα μικρό σοκ.”

Για το αν κλαίει γενικά: “Κλαίω αρκετά. Δεν καταπιέζω τα συναισθήματά μου. Μπορεί κάποιος να καταλάβει αν είμαι στενοχωρημένη ή χαρούμενη!”


Για την κατάθλιψη
: “Έζησα μια έντονη ψυχολογική πίεση μτά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Για τέσσερις μήνες ήμουν σε κατάθλιψη. Γενικότερα, συμβουλεύομαι και ψυχολόγο. Τότε, όχι”

Είναι δύσκολο να είναι με δύο παιδιά και περισσότερες ευθύνες πάνω της; “Όχι είναι πιο δύσκολο,γιατί δεν αντιμετωπίζω καθόλου μόνη μου καταστάσεις. Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Τα παιδιά δεν τα μεγαλώνω μόνη μου. Τα μεγαλώνουμε με τον Κώστα, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι. Θα ήταν άδικο να αναλάβω μόνη μου αυτό το κομμάτι, όταν ο Κώστας είναι όσο καλύτερος γίνεται με τα παιδιά.

Όσο για το αν θέλει να ζήσει ακόμη έναν μεγάλο έρωτα: “Δεν σκέπτομαι τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More