Η γυναίκα που έπνιξε τον σύζυγό της μιλά στην Τατιάνα μέσα από την φυλακή!

Η Τατιάνα σε τηλεφωνική συνέντευξη που πραγματοποίησε, με την γυναίκα που φέρεται ότι έπνιξε τον σύζυγό της με μαξιλάρι, συζήτησε, μαζί της μέσα από τις φυλακές για την ζωή που εκείνη είχε ζήσει με τον θανόντα και τις κατηγορίες που της προσάπτουν. Η ίδια δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί ν’ αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει αθώα!

Πώς γνωρίστηκε όμως, μ’ εκείνον; ”Ήταν φίλος του αδερφού της μητέρας μου, ερχόταν στην βιοτεχνία που είχαμε για να περνάει την ώρα του. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας, ήταν πολύ καλός φίλος με τον θείο μου, ερχόταν και πείνανε καφέ, εγώ δεν απέβλεπα σε κάτι απέναντί του. Η οικογένειά του δεν με ήθελε ευθύς εξαρχής και κυρίως, η συνυφάδα μου, η αδερφή της πεθεράς μου.”

Από την αρχή, η ίδια δεν ήθελε τον σύζυγό της κι η οικογένειά του, εκείνη. Πώς λοιπόν, έμεινε μαζί του 36 ολόκληρα χρόνια και γιατί έκανε σχέση μαζί του; ”Δεν έκανα σχέση μαζί του. Παντρευτήκαμε από ένα πείσμα, μετά από ενάμιση χρόνο, χωρίς να έχουμε σχέση, γιατί οι δικοί του τον πίεζαν να μην παντρευτεί κι ο πεθερός μου έλεγε ότι έκαναν οι άλλοι τι βλακεία και παντρεύτηκαν, τώρα θα παντρευτεί κι ο μικρός; Kι εμείς τι θ’ απογίνουμε; Αργότερα, όταν με γνώρισαν έλεγαν ότι έχουν και μία κόρη, κάτι που ενοχλούσε πάρα πολύ την συνυφάδα μου.”

Επομένως, δεν υπήρχε ούτε αγάπη ούτε έρωτας! Πώς λοιπόν, ”στήθηκε” αυτός ο γάμος και ”κράτησε” 36 χρόνια; ”Τα πρώτα χρόνια νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα με συμπαθήσει. Ούτε εκείνος με αγαπούσε. Έμεινε δίπλα μου γιατί είχε τις ανέσεις του, την βολή του, τα καθαρά του ρούχα, το περιποιημένο σπίτι, έτοιμο φαγητό, τα είχε όλα στην εντέλεια. Δεν του έλειπε τίποτα. Δεν θα μπορούσε αυτά να τα έχει από άλλες γυναίκες με τον ίδιο τρόπο που τα είχε από εμένα. Ανεχόμουνα τα νεύρα και τις ιδιοτροπίες του. Βοηθούσα την οικογένειά μου, εργαζόμουν πολύ μέχρι που με βρήκε ο καρκίνος!”

Πότε την βρήκε ο καρκίνος και πώς αντιμετώπισε ο θανώντας τότε την σύζυγό του; ”Ο καρκίνος με βρήκε ύστερα από 9 χρόνια γάμου. Είχα ήδη γεννήσει τον γιο μου δηλαδή. Τότε ήταν 7 ετών. Διαπίστωσαν ότι έχω καρκίνο κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου κι αναγκάστηκαν να μου το πάρουν. Αυτές οι δυσκολίες χώρισαν την οικογένεια. Εκείνος… τότε νόμιζε ότι του λέω ψέματα, ότι δεν έχω καρκίνο, αλλά θέλω να του φάω τα λεφτά. Όταν ακόμα κι οι συγγενείς του, του είπαν ότι είμαι άρρωστη, έκοψε μαχαίρι κάθε σχέση μαζί τους. Όταν ήρθε ο γιατρός και του μίλησε έγινε χαμός.”

Από την άλλη, ο γιος της κατηγορουμένης, ανέφερε ότι ο πατέρας του, στάθηκε κατά την διάρκεια αυτού το προβλήματος υγείας στην μητέρα του και μάλιστα, ο συγκατηγορούμενος αυτής, την κατηγόρησε ότι εκείνη ξόδευε τα χρήματά της στον τζόγο, κάτι που η ίδια αρνείται και δηλώνει χαρακτηριστικά, ότι μία φορά μόνο έχει πάει στο καζίνο, κάτι που μπορεί να εξακριβωθεί, κι αυτό επειδή ο γιος της, της το είχε κάνει έκπληξη στα γενέθλιά της.

Επιπλέον, οι πληροφορίες που η ίδια δίνει, αναφέρονται σε ατύχημα κι όχι δολοφονία, μάρτυρας κατηγορίας, όμως, του οποίου είναι ο γιος της! ”Ο πατέρας μου ήταν ήσυχος άνθρωπος. Η μητέρα μου τον έβριζε συνέχεια. Έλειπε συνέχεια πό το σπίτι. Έπαιρνε χρήματα από τους πάντες.Της είχα δανείσει χρήματα κι όταν της τα ζήτησα, με πήρε τηλέφωνο ένας άγνωστος και μ’ απειλούσε να μην την ενοχλώ. Κατέγραφα όλες μου τις συνομιλίες μαζί της. Όταν αστυνομικός με ρώτησε τι πιστεύω, είπα ότι το έκανε η μάνα μου. Είναι τετραπέρατη”, είναι μερικά από τα λόγια του γιου της.

Δες το βίντεο, στο οποίο η κατηγορουμένη περιγράφει τι έγινε την ημέρα του θανάτου του συζύγου της:

Read More

And More