Ασφάλισε τα πόδια της για 38 εκατομμύρια ευρώ! Μάντεψε ποια star το έκανε

Την είδαμε στα Brit Awards σε μια σέξι χορογραφία, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε πως τα πόδια της (είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά) αξίζουν σχεδόν 38 εκατομμύρια ευρώ. Για να είμαστε ειλικρινής, ούτε η ίδια δεν το πίστευε…
Ο λόγος για την Taylor Swift που θέλησε να ασφαλίσει τα διάσημα πόδια της και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσε το πόσο… αξίζουν. Πηγή στο National Enquirer αναφέρει: “Εκείνη περίμενε πως τα πόδια της θα άξιζαν λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ (1 εκατομμύριο δολάρια). Αλλά τα 38 εκατομ. την σόκαραν. Ένιωσε λίγο αμήχανα όταν άκουσε το ποσό”.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια ή τον εκπρόσωπό της, αν τελικά ασφάλισε τα πόδια της (δημοσιεύματα την θέλουν να το έχει ήδη κάνει), αλλά αναφέρεται ότι το σκέφτεται σοβαρά, δεδομένου ότι αυτά είναι ουσιαστικά μέρος της δουλειάς της και των εμφανίσεων της στα live.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι η 25χρονη τραγουδίστρια με τα 51,5 εκατομμύρια ευρώ περιουσίας (ανήκει στους 10 πιο πλούσιους κάτω των 30 χρόνων celebrities), μας εκπλήσσει κάθε φορά όλο και παραπάνω.

Read More

And More