Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλει να τον παντρέψει ο Αρχιεπίσκοπος με την σύντροφό του τον Οκτώβριο!

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Γιώτα, αποφάσισε να παντρευτεί, όπως σου έχουμε ήδη γράψει, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, αποκάλυψε μάλιστα τα σχέδια που ήδη κάνει για τον γάμο τους στην εφημερίδα RealNews. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της συντρόφου του με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο, ενώ συζούν στο σπίτι του στον Περισσό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκαλύπτει ότι επιθυμεί τον γάμο τους να τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που τον έχει στηρίξει από παιδί. “Το ιδανικό είναι να μας παντρέψει εκείνος, στον Άγιο Διονύση τον Αρεοπαγίτη, της οδού Σκουφά και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο ακριβώς απέναντι μαγαζί” λέει ο ίδιος στην εφημερίδα και σημειώνει πως “Ήδη σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες και το Μυστήριο θα γίνει τον Οκτώβριο”, ενώ αποκαλύπτει πως ο Μακαριώτατος έχει δεχτεί να τους παντρέψει εκείνος.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η σύντροφός του ήταν επιχειρηματίας που χτυπήθηκε από την κρίση και πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα. “Το εκτιμώ ιδιαίτερα. Άφησε τις γόβες και τα γραφεία και έπιασε δίσκο χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι αξιολάτρυετο πλάσμα και την αγαπώ πολύ”, λέει.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας τους εντόπισε σε μία βόλτα τους στη Θεσσαλονίκη.

Read More

And More