Οι διακοπές της Άννας Βίσση

Στη μαγευτική Σαντορίνη έκανε τις διακοπές της η Άννα Βίσση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια επέλεξε το νησί για να περάσει εκεί ολιγοήμερες διακοπές, παρέα με την καλή της φίλη και σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος.

Για τη διαμονή της επέλεξε γνωστό ξενοδοχείο, που είναι χτισμένο στο χείλος του γκρεμού και φημίζεται για την ασύγκριτη θέα που προσφέρει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προτιμούσε να παραμένει στο ξενοδοχείο, και να κάνει μπάνιο στην ιδιωτική πισίνα που διέθετε το δωμάτιό της. Συχνές ήταν και οι απογευματινές βόλτες στα σοκάκια της Οίας.

Στη Σαντορίνη η Άννα Βίσση, ξεκουράστηκε και ανέκτησε τις δυνάμεις της, για την απαιτητική χρονιά που έρχεται. Στα επαγγελματικά της σχέδια περιλαμβάνονται εμφανίσεις στο “Αθηνών Αρένα” με τον Σάκη Ρουβά. Επίσης, στο νήσι έγιναν και κάποια από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ για την ζωή της που θα αρχίσει να προβάλλεται από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Λαμπερή και κεφάτη εμφανίστηκε και στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση του φίλου της Σταμάτη Κραουνάκη, “Αχαρνής”.

Δες το βίντεο

Read More

And More