Τάμτα: Το νέο επαγγελματικό βήμα που θα συζητηθεί!

Πολλές επιτυχηυμένες σεζόν σε νυχτερινά κέντρο της Αθήνας, με αποκορύφωμα τους 6 μηνες sold out εμφανίσεων στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, αλλά και δεκάδες εκκεντρικά looks που συζητήθηκαν. Η Τάμτα έχει καταφέρει σίγουρα να ξεχωρίσει για το ταλέντο της αλλά και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά θα μπει στο επίκεντρο για τη νέα της επαγγελματική επιλογή.

Η Τάμτα θα είναι η πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ “Cabaret” που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ενσαρκώσει την Sally Bowles και την ανακοίνωση έκανε ο θεατρικός επιχειρηματίας, Πάνος Κατσαρίδης.

Στο πλευρό της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Ευθύμης Ζησάκης που θα αναλάβει τον ρόλο του συντρόφρου της Sally, Clifford Bradshaw. Την σκηνοθεσία του έργου θα αναλάβει ο Σωτήρης Χατζάκης.


Το Cabaret σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά. H κινηματογραφική μεταφορά του από τον Bob Fosse το 1972, με τη Liza Minnelli στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 βραβεία Όσκαρ και πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

Το μιούζικαλ του Fred Ebb (στίχοι) και του John Kander (μουσική) ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϋ το 1966, έγινε τεράστια επιτυχία (8 Βραβεία Τόνυ), και από τότε έχει παρουσιαστεί αναρίθμητες φορές σε θέατρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και στο ελληνικό κοινό έχει παρουσιαστεί στο παρελθον με σπουδαία ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αυτή τη φορά τα βλέμματα όλων θα είναι στραμένα στην Ταμτα που έχει ανέβει στο θεατρικό σανίδι και με το μιούζικαλ Rent.

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται και για τον ρόλο του κριτή στο X Factor. Είναι η μοναδική που διατηρεί την καρέκλα της στο talent show του ΣΚΑΙ από τον προηγούμενο κύκλο.

Read More

And More