Demy: ”Ο Άκης είναι ντροπαλός, αποφεύγει να μιλάει για μένα”

Η Demy από τα 19 της, όταν τη γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, έχει περάσει από νυχτερινά μαγαζιά, συναυλίες, τα Mad Awards και τα Madwalk. Έχει χτίσει ένα δυνατό βιογραφικό και παρόλο που είναι μόλις 23 θεωρείται ένα από τα δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και τα πιο δυνατά χαρτιά της Panik Records. Όσο δυναμική είναι όμως είναι στα επαγγελματικά της τόσο χαμηλούς τόνους κρατά στην προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη. Αν και πλέον, όπως εξομολογείται στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη, νιώθει πιο άνετα με αυτές τι ερωτήσεις. Ακόμα, μιλάει για το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης, για το που νιώθει πιο άνετα όταν τραγουδάει αλλά και για τα talent show.

Αγαπάει τις κρέμες
Ήμουν πάντα αδύνατη, ενώ υπήρξαν και στιγμές που ήθελα να παχύνω. Όλες οι γυναίκες παθαίνουν διάφορες ανασφάλειες με την εμφάνισή τους, οι οποίες έρχονται και φεύγουν. Υπήρξε περίοδος που θεωρούσα ότι τα αυτιά μου ήταν πεταχτά. Μετά μου έφυγε. Αγαπάω να ασχολούμαι με κρέμες και ξεβάφομαι πολύ καλά. Μου έχει γίνει βίωμα πλέον. Άρχισα να βάζω και μια κρέμα ματιών, γιατί κουράζονται τα μάτια μου από το βαρύ make-up.

Μουσικές σκηνές ή πίστες;
Λειτουργώ καλύτερα εκεί όπου έρχεται κόσμος για να με ακούσει. Υπάρχουν χώροι που είναι ξένοι προς εμένα και το κοινό δεν είναι “απόλυτα εκεί” για να με ακούσει. Κατά τα άλλα, δεν ξεχωρίζω τους χώρους. Δεν είμαι κολλημένη, προσαρμόζομαι. Στις πίστες, όμως, όπου οι συνεργασίες είναι συνήθως ανάμεσα σε ένα λαϊκό και έναν ποπ καλλιτέχνη, ο δεύτερος δεν περνάει και τόσο καλά, αφού ο κόσμος που έρχεται έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο λαϊκό τραγούδι.

Δεν πήγε σε talent show γιατί δεν της άρεσε η λύση της τηλεόρασης
Θυμάμαι τα talent shows, έλεγα ότι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, αλλά δεν κατέφυγα ποτέ σε αυτά, γιατί δεν μου άρεσε η λύση της τηλεόρασης και το ξαφνικό “μπαμ”. Με κράτησε ο φόβος πως ίσως κριθώ άδικα. Αυτό το απότομο της τηλεόρασης ακόμη με τρομάζει. Αν και ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν καριέρα από αυτά τα shows. Το The Voice, σήμερα, ίσως και να το σκεφτόμουν.

Ο φόβος να φύγει από το πατρικό της
Η συγκατοίκηση προέκυψε ως σκέψη αποκλειστικά και μόνο λόγω της σχέσης μου, αφού πλέον έχει ωριμάσει. Κατά τα άλλα, δεν έχω την ανάγκη να μείνω μόνη. Είναι και ο φόβος να φύγω από το πατρικό μου. Θα έρθει κι αυτή η ώρα, βέβαια. Μπορεί και σε ένα μήνα από τώρα που μιλάμε να μπω στη φάση της συγκατοίκησης. Είμαι δύσκολος άνθρωπος στις αλλαγές. Φοβάμαι να πάρω μεγάλες αποφάσεις. Μπορεί να το θέλω πολύ και απλά να με φοβίζει η τόσο μεγάλη αλλαγή. Θα γίνει, όμως, το “κλικ” μέσα μου και θα δεις ξαφνικά έναν άλλον άνθρωπο.

Δεν την ενοχλούν οι ερωτήσεις για τον Άκη
Είναι πια κάτι δεδομένο, ήρθε μόνο του με το χρόνο, χαλάρωσα. Έφυγε ο τρόμος της πρώτης περιόδου, του τι πρέπει να πω. Μπόρεσα να ξεκαθαρίσω κι εγώ πού σταματάμε και το σέβονται και οι γύρω μου. Μέχρι ένα σημείο δεν με ενοχλεί να μιλάω για τον Άκη, αλλά όχι και να με ρωτάνε πώς ξυπνάμε το πρωί μαζί. Ο Άκης, από την άλλη, έχει ακόμη αυτές τις ντροπές και αποφεύγει να μιλάει για μένα. Είναι ντροπαλός. Δεν θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More