Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις και η ανατροφή των παιδιών τους

Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ύστερα από πολύ καιρό. Αυτή τη φορά ως καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη!

Η ίδια αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα ταξίδευε στο εξωτερικό για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη την μουσική.

Βέβαια, φροντίζει να μην λείπει μεγάλα χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να είναι δίπλα στην οικογένειά της και τις ανάγκες της! Ο Άδωνις θα ήθελε πολύ να την συνοδεύει σε αυτά τα ταξίδια αλλά δεν μπορεί λόγω δουλειάς.

Έτσι, εκείνος φροντίζει τα παιδιά όσο λείπει η Ευγενία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και η ίδια ενεργό ρόλο αφού ακόμα και από μακριά μαθαίνει τα πάντα! Άλλωστε προτεραιότητά της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της και ήταν και το κυριότερο θέμα συζήτησης των δύο γυναικών.

Η Ευγενία αποκάλυψε πως η μαμά της ήταν πολύ αυστηρή μαζί της και το ίδιο είναι και εκείνη με τα 3 της παιδιά. “Αν συμβεί κάτι, ξέρεις ότι εσύ έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσες” εξηγεί η Ευγενία για τον λόγο που επιμένει τόσο πολύ στην πειθαρχία. “Ο ρόλος της μάνας δεν σταματάει ποτέ και πρέπει να είσαι από πάνω σε όλα”, συνέχισε η ίδια.

Ο Άδωνις προσπαθεί μπροστά στα παιδιά να μην πάρει θέση. Όταν είναι προφανές ότι έχει δίκιο η μαμά τους τους λέει ότι πρέπει να την ακούν αλλά όταν είναι οι δύο τους της λέει να μην είναι τόσο αυστηρή.

Τέλος, δήλωσε πως δεν σκέφτεται να κάνει τέταρτο παιδί γιατί έχει να ασχοληθεί με αυτά που έχει ειδικά με την κόρη της Θεοδώρα. Παρόλο που τα παιδιά της της λένε να κάνει άλλο ένα για να μην ασχολείται τόσο πολύ μαζί τους, όπως είπε χαριτολογώντας η Ευγενία.

Read More

And More