Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.01.2014 | 13:03

Ε. Μελέτη: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω σχέση με μικρότερο άνδρα. Τώρα που συνέβη, δεν έχω πρόβλημα!

Ε. Μελέτη: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω σχέση με μικρότερο άνδρα. Τώρα που συνέβη, δεν έχω πρόβλημα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ελεονώρα Μελέτη, με εορταστική αλλά ταυτόχρονα και εξομολογητική διάθεση και φορώντας κόκκινες υπέροχες τουαλέτες ποζάρει για το περιοδικό Hello και μιλάει για έρωτες και όχι μόνο...

/

Το πιο σημαντικό "μάθημα" που της έδωσε το 2013

Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα είναι εφήμερα και αυτό που πρέπει να παρακαλάς για να έχεις πάντα, είναι η υγεία σου!

Είναι ερωτευμένη; "Στο παρελθόν, έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει, γιατί τα συναισθήματα οι άνθρωποι και οι καταστάσεις γύρω μας αλλάζουν ,σε αντίθεση με τα γραπτά που μένουν. Έχω πει ξεκάθαρα ότι είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο,αλλά από κει και πέρα,προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για το ποιος είναι , πως είναι, τι δουλειά κάνει. Το ότι βρήκαν ορισμένοι κάποια στοιχεία,δεν σημαίνει ότι είναι όλα αλήθεια".Για σχέση με μικρότερο άνδρα

"Κάποτε αν μου το έλεγαν θα απαντούσα ότι δεν πιστεύω ότι θα το ζήσω και ποτέ στο μέλλον.Τώρα όμως, επειδή μου συνέβη, δεν έχω πρόβλημα. Εάν ο ρόλος του άλλου είναι εμφανής και δυναμικός στη σχέση μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις την όποια διαφορά ηλικίας και να νιώθεις εσύ η μικρή της σχέσης.


Για τον χρόνο που περνάει...

"Θεωρώ, ότι τώρα είμαι πιο όμορφη απ΄ ότι παλαιότερα αλλά εντοπίζω σημάδια φθοράς και διαφορές στο πρόσωπό μου. Αυτό είναι σοκαριστικό για κάθε γυναίκα όταν το καταλαβαίνει. Με τρομάζει ο χρόνος , όμως δεν με πιάνει παράκρουση, αν και δουλεύω πολύ και με την εικόνα μου"!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10