“YFSF”: Ποια ήταν η πορεία της πρεμιέρας στους πίνακες τηλεθέασης;

Κάτι παραπάνω από θερμή ήταν η αγκαλιά του κόσμου προς το “Your Facesounds Familiar”, μιας και η τηλεοπτική επιστροφή του απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα δεν άφησε τους τηλεθεατές χθες το βράδυ ασυγκίνητους. Το “Your Face” όπως αναμενόταν ήταν το πρόγραμμα εκείνο που κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης και που αμφισβήτηττα κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ τον ανταγωνισμό.

Η Μαρία Μπεκατώρου και οι νέες συμμετέχοντες του παιχνιδιού από το πρώτο κιόλας τηλεοπτικό τους ραντεβού μαζί μας, δεν κατόρθωσαν απλώς να τα πάνε καλά, αλλά κατόρθωσαν να χτυπήσουν μέχρι και 50άρια!

Το “YFSF” κατά μέσο όρο άγγιξε το 40,1% ενώ από τις 11.30 το βράδυ και μετά που ξεκίνησε και σιγά – σιγά η αντίστροφη μέτρηση προς το πρώτο μεγάλο φινάλε και η βαθμολογία των μεταμορφώσεων εκτοξεύθηκε μέχρι και στο 54,2%.

Εντυπωσιακή ήταν η πορεία του σόου και στα νεανικά κοινά, στα κοινά από 15-44 ετών όπου και έφτασε το 42,8%, ενώ το πικ του το συναντάμε ακόμα ψηλότερα στο 54,2%.

Μετά ,λοιπόν, από αυτή την άκρως εντυπωσιακή πορεία, όπως ίσως φαντάζεστε περιθώρια υψηλού ανταγωνισμού για όλα τα υπόλοιπα κανάλια δεν υπήρξαν, μιας και κινήθηκαν σε… μονοψήφιες επιδόσεις, αν εξαιρέσει κανείς μόνο το Mega, το οποίο επιστράτευσε την ελληνική, κινηματογραφική ταινία με τον Πέτρο Φιλιππίδη , “Ο Ηλίας του 16ου”, με την οποία και κατάφερε να κρατηθεί κάπου εκεί γύρω στο 16,0%!


Read More

And More