Celebrities Fashion: Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

H λατρεμένη στιγμή της εβδομάδας έφτασε! Επώνυμες φίλες μας με μοναδικό κριτήριο επιλογής το μοδάτο ντύσιμό τους έδωσαν το “παρών” σε πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Φορέματα στις αποχρώσεις τις σεζόν όπως το μπορντό, το κυπαρισσί και μπλε ηλεκτρίκ αλλά και σχέδια θηλυκά όπως και casual ντυσίματα, που εύκολα μπρούμε να κάνουμε κι εμείς. Είτε τις συμπαθείς είτε τις αντιπαθείς… αυτό είναι μικρής σημασίας μπροστά σε συνδυασμούς και γουστόζικα αξεσουάρ.

Κι αυτή την εβδομάδα σου ζητάω να ψηφίσεις αυτή που πιστεύεις πως έκανε την καλύτερη, την πιο δυνατή εμφάνιση. Κι επειδή δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ και τη δική μας προτίμηση, το φόρεμα της Kate Moss μας έκοψε την ανάσα.

/
H Penelope Cruz με μπορντό μακρύ φόρεμα που άφηνε τον έναν ώμο της έξω και είχε την υπογραφή του Giorgio Armani. Tα διακριτικά σκουλαρίκια είναι Chopard. H αδερφή της Beyonce, Solange Knowels βρέθηκε σε event καλεσμένη με φόρεμα που αποκάλυπτε το ένα της πόδι και το συνδύασε με κολιέ σε έντονες αποχρώσεις. Η Αnne Hathaway σε δημόσια εμφάνισή της επέλεξε μαύρο στενό φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham και το συνδύασε με Casadei παπούτσια.

/
To it girl Alexa Chung βρέθηκε σε μεγάλο fashion event και κράτησε κομψό clutch Louis Vuitton που στόλισε το φόρεμά της που έφερε την υπογραφή του οίκου Thakoon. Μπλε ηλεκτρίκ πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα της Donna Karan φόρεσε η Αshley Greene. H Cameron Diaz δεν έκανε κάποια μεγάλη στιλιστική πρόταση απλά επέλεξε ένα κομψό αρκετά safe φόρεμα που αποκλείει λάθη. Το φόρεμα έχει την υπογραφή του γαλλικού οίκου Lanvin.

/
Οι ρίγες θα είναι το απόλυτο trend της Άνοιξης και οι πρωτότυπες αυτές ρίγες στο λευκό φόρεμα της Florence Walch μας άρεσαν πολύ. Το φόρεμα είναι της συλλογής του Marc Jacobs. Απαστράπτουσα η Kate Moss υπέγραψε το νέο της βιβλίο μέσα σε vintage χρυσή δημιουργία του Marc Jacobs. Και η Victoria Beckham που κρατούσε τσάντα από τη συλλογή της φόρεσε πουλόβερ Neiman Marcus.

/
Η Κeira Knightley που προμοτάρει τη νέα της ταινία Anna Karenina φόρεσε μακριά δημιουργία σε παστέλ της μέντας με την υπογραφή Erdem. H Kristen Stewart με διαφανή δημιουργία σε nude απόχρωση Zuhair Murad και η Liv Tyler με εμπριμέ μπλε – μαύρο φόρεμα του οίκου Proenza Shoulder.

Read More

And More