STYLING TIPS: Tα κορίτσια της μόδας απαντάνε στις δικές σου ερωτήσεις!

Οι στιλιστικές απορίες δεν σταματούν ποτέ είναι ανάλογες από ότι φαίνεται με τις γυναικείες επιθυμίες που επίσης στο κομμάτι της μόδας είναι ατελείωτες. Trends, κλασικά κομμάτια, μοδάτοι συνδυασμοί, ψηλά τακούνια, παπούτσια που δεν έχεις ξαναφορέσει στο παρελθόν και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που απαιτούν να είσαι πάντα σε στιλιστική εγρήγορση.

Αν δεν είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου κι αν νιώθεις ανασφαλής για το πόσο η επιλογή σου είναι σωστή και σύμφωνη με τις τάσεις της μόδας αλλά και της σιλουέτας σου το TLIFE είναι εδώ. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό τα κορίτσια της μόδας Χριστίνας και Σοφία θα σου απαντήσουν.


Eρώτηση:

Kαλησπέρα! Πως θα μπορούσα να συνδυάσω τις πράσινες μπότες;

Απάντηση:
Γεια σου Ράνια! Σου προτείνω να τις συνδυάσεις με καφέ, μαύρο και γκρι κολάν ενώ μπορείς να τις φορέσεις κάτω από φόρεμα – πουκαμίσα σε γήινες αλλά και τζιν αποχρώσεις.

Φιλιά

Eρώτηση:
Κορίτσια, γεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα denim jacket, που, παραδόξως, δεν έχω (!) Σκέφτομαι, όμως, τα εξής: επειδή έχω σωματότυπο κλεψύδρα, προτιμώ, όλες τις εποχές να φοράω σκουρόχρωμα jeans, οπότε πρέπει να προτιμήσω ένα πιο ανοιχτόχρωμο jacket. Σωστά; Επιπλέον, το συγκεκριμένο jacket, θέλω να το συνδυάζω και με πιο επίσημα φορεματάκια τα καλοκαιρινά βράδια ή αν τύχει κάποιος γάμος. Νομίζω ότι μπορώ να το φοράω και με τέτοια φορέματα, γιατί και σε περιπτώσεις γάμων δεν ντύνομαι ιδιαίτερα αμπιγιέ! Εσείς τί λέτε; Λοιπόν, για να μη σας κουράζω, και για να καταλήξω στις ερωτήσεις μου, θα ήθελα να μου πείτε ποια απόχρωση να προτιμήσω δεδομένου ότι θέλω να το συνδυάζω με ανέμελα φορεματάκια και ότι φοράω σκουρόχρωμα παντελόνια -και κανένα ροζ, την άνοιξη, χωρίς, όμως να θέλω ένα baby αποτέλεσμα, καθώς ροζ παντελόνι και πολύ ανοιχτόχρωμο jacket, τέτοιο αποτέλεσμα μου φέρνει στο μυαλό!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Λινάκι! Μία είναι η ιδανικη απόχρωση σε ένα denin jacket… Η μπλε η κλασική (όχι σκούρα, ούτε ανοιχτή αλλά αυτή του κλασικού τζιν). Μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα αλλά και όλα τα στιλ ντυσίματος που σκοπεύεις να κάνεις.

Φιλιά

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας! Ονομάζομαι Όλγα και έχω ένα μικρό θέμα σχετικά με ένα φόρεμα. Σε λίγες μέρες θα είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο και έχω επιλέξει ένα φόρεμα γνωστού σχεδιαστή νυφικών και βραδινών φορεμάτων σε μπλε απόχρωση μάξι με ανοιχτή πλάτη που κάνει ένα Χ. Το θέμα μου βασικά είναι τα παπούτσια. Έχω ύψος 1.79 και πέρα από το ύψος του παπουτσιού με προβληματίζει και το χρώμα. Ευχαριστώ πολύ!!!! Όλγα

Απάντηση:
Γεια σου Όλγα! Ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα που δένουν στο πόδι (σαν κορδόνια) ακριβώς στην ίδια απόχρωση του φορέματος είναι η ιδανική λύση. Αν δεν βρίσκεις το ίδιο χρώμα τότε το χρυσό πέδιλο αλλά και το nude πάλι στο ίδιο στιλ δίνουν ένα πολύ φινετσάτο αποτέλεσμα.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας. Είμαι η Αποστολία και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω oxfords shoes. Είναι διαχρονικά? Ή είναι μια εφήμερη τάση; Ευχαριστώ

Aπάντηση:
Εννοείται Αποστολία και να πάρεις παπούτσια οxfords. Είναι κλασικά, θα τα φορέσεις πολύ και παίξε μαζί τους επιλέγοντας είτε το ζευγάρι σου σε animal print είτε σε μεταλλική (ασημί) απόχρωση.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για την στήλη σας! Τον Ιούνιο βαφτίζουμε την ανιψούλα μου και έχω ήδη αρχίσει να αναρωτιέμαι τι να βάλω. Είμαι 20 ετών. 1.65, 56 κιλά, καστανή με ανοιχτόχρωμο δέρμα και όμορφες αναλογίες. Μέτα από σκέψη κατέληξα (αλλά θέλω και την δίκη σας γνώμη) να φορέσω ένα φόρεμα μίνι αέρινο σε παστέλ ανοιχτή ροζ απόχρωση. Παρόλα αυτά είμαι σε δίλημμα για 2-3 πραγματάκια. Τι παπούτσια να βάλω; Πέδιλα πλατφόρμες κλειστά ίσια; Σε καφέ, σε Nude ή σε χρυσό; Επίσης τα αξεσουάρ όπως και το clutch να είναι σε χρυσό ή κάτι πιο έντονο όπως τιρκουάζ; Τέλος, στη μέση ψηλά θα ήθελα να προσθέσω μια λεπτή ζωνίτσα που επίσης δεν ξέρω τι χρώμα πρέπει να είναι… καφέ, χρυσό, nude ή ροζ απαλό και να είναι ματ ή όχι; Όπως και τι παπούτσια να είναι λουστρίνι; Και τι χτένισμα και μακιγιάζ νομίζετε πως θα πρέπει να κάνω;

Υ.Γ θα ήθελα να τονίσω πως πρόσφατα έχασα την γιαγιά μου και τον Ιούνιο θα έχουν περάσει μόλις 3 μήνες. Οπότε προτιμώ τα χρώματα στο ντύσιμο αλλά και στο μακιγιάζ να μην είναι ιδιαίτερα έντονα.

Απάντηση:
Eλένη μου η επιλογή του φορέματος είναι super, μέσα στις τάσεις και πηγαίνει στα χρώματα σου. Προτείνω αφού θα είναι πρωί και αφού δεν θες να είσαι πολύ έντονα ντυμένη και βαμμένη να κινηθείς ως εξής: το φόρεμα σου χωρίς ζωνάκι, γόβες σε nude απόχρωση λουστρίν, clutch σε παστέλ απόχρωση (ροζ ή τιρκουάζ) και ένα ωραίο κολιέ χρυσό με τιρκουάζ πέτρα (θα βρεις παντού). Μαλλιά θα πρότεινα ένα ωραίο pony tail και ένα πρωινό chic μακιγιάζ με ωραία λαμπερή βάση και λίγο έντονα πάνω βλέφαρα (eye liner ή πολύ μάσκαρα) και κραγιόν σε παστέλ ροζ απόχρωση.

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας. Είμαι 38 ετών και αγόρασα ένα κολάν με Print σχέδια. Με τι παπούτσια ή μπότες θα μπορούσα να το συνδυάσω; Σας ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Χριστίνα, η ιδανικότερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι μαύρες biker boots.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάω τα φώτα σας. Θέλω να μου πείτε σε ποια καταστήματα μπορώ να βρω παντελόνια καμπάνες; (Τζιν, κοτλέ ή κάποιο άλλο ύφασμα). Σε φυσιολογικές τιμές της εποχής και φυσιολογικά νούμερα. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Στέλλα! Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα Pull&Bear, H&M, Massimo Dutti και G star

Φιλιά

Ερώτηση:
Kαλησπέρα! Τον Ιούνιο παντρεύομαι, η επιλογή του νυφικού έχει ήδη γίνει. Λευκό, στενό ανοίγει ελαφρώς κάτω, δαντέλα σαντιγί, με πολύ ανοιχτή πλάτη και δεν έχει ουρά. Θα φορέσω μακρύ πέπλο τούλινο με φάσα από την ίδια δαντέλα στην άκρη του. Σκεφτόμουν να φορέσω κίτρινα πέδιλα για να δώσω μια πιο μοντέρνα νότα στο στιλ και εφόσον θα συνδυάζονται και με τον στολισμό των λουλουδιών. Γνωρίζετε που θα μπορούσα να βρω στην Θεσ/κη; Θα μπορούσα να βάλω και κάποιο άλλο αξεσουάρ, κάτι σε βραχιόλι; Ίσως στην δεξίωση όταν βγάλω το πέπλο; Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση:
Έλενα δεν με βρίσκεις πολύ σύμφωνη στο να σετάρεις τα παπούτσια σου με τον στολισμό της εκκλησιάς θα σου πρότεινα για μία πιο όπως θες μοντέρνα εμφάνιση κάτι σε κόκκινο (σε σκούρα απόχρωση) ή leopard λεπτά πέδιλα! Και αν επιλέξεις κάποιο από αυτά δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο αξεσουάρ!

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας, έχω να πάω σε ένα γάμο 11 Μαΐου και θέλω να βάλω ολόσωμη φόρμα. Είμαι μελαχρινή, 50 κιλά και 1,68. Θα μου πηγαίνει; Που μπορώ να βρω; Θα προτιμούσα να είναι σε γήινα χρώματα και όχι μαύρη. Συμφωνείτε; Με τι παπούτσια μπορώ να την συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ…. Φανή

Απάντηση:
Φανή πολύ καλά θα κάνεις και θα επιλέξεις ολόσωμη φόρμα.Θα βρεις παντού σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες με οικονομικές σειρές αλλά και σε πολυκαταστήματα.Αφού είσαι μελαχροινή ψάξε για μία μπλέ και συνδύασέ την πέδιλα σε μεταλιζέ απόχρωση, ένα κολιέ από χρυσό και λίγο χρώμα ή εναλλακτικά πολλά βραχιόλια στο ένα χέρι.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Κορίτσια καλή σας μέρα και πάλι! Επανέρχομαι για τις πολύτιμες συμβουλές σας και σας ευχαριστώ τόσο πολύ!! Είμαι 1.60, 58 κιλά και σε μια βάφτιση που έχω σε λίγες μέρες μου δώσατε πολύ ωραία ιδέα με το τελευταίο σας άρθρο με τα jean πουκάμισα! Σκέφτηκα λοιπόν μιας και το ότι είναι πρωί και προσφέρεται κάτι πιο χαλαρό να έβαζα τι φούστα που σας επισυνάπτω με jean πουκάμισο και nude γόβες, όπως και το προτείνατε. Ήθελα να ρωτήσω κατ’ αρχάς αν ταιριάζει αυτό το σύνολο για βάφτιση (ή να προτιμήσω το φόρεμα που επίσης σας επισυνάπτω;), και μετά με τι αξεσουάρ να το συνοδεύσω αν τελικά το βάλω. Το προτείνατε με χρυσά αξεσουάρ, τι συγκεκριμένο? Κάτι στο λαιμό για παράδειγμα; Και τελος, εκτός από Mango έχετε υπόψιν σας που αλλού μπορώ να βρω τέτοιες φούστες που να ταιριάζουν με jean πουκάμισο; είναι μόνο για χειμώνα;

Απάντηση:
Η φούστα σου είναι εξαιρετική και δεν είναι μόνο για χειμώνα, όπως και η ιδέα σου να την συνδυάσεις με τζιν πουκάμισο μας αρέσει πολύ. Επειδή όμως είναι βάφτιση παίζει ρόλο η ποιότητα του τζιν πουκαμίσου σου. Επέλεξε ένα σε καλή ποιότητα κλειστό μέχρι ψηλά στο λαιμό. Συνδύασε το με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό ώστε να δώσει λάμψη κι από πάνω γιατί όχι να βάλεις ένα Oversized σακάκι ακόμη και σε χρώμα. Ένα καφέ ή και πορτοκαλί θα σου έδινε πολύ στιλ. Enjoy!

Φιλιά πολλά

Read More

And More