Alpha προς Ελένη: Επαναδιαπραγμάτευση τώρα!

Επαναδιαπραγμάτευση τώρα… Ο Alpha καλεί το πιο ισχυρό και λαμπερό χαρτί του, την Ελένη Μενεγάκη για μία συζήτηση… εφ ΄όλης της τηλεοπτικής ύλης, τώρα που η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Ετσι, η ωραία Ελένη της Κάντζας όταν η Ελένη της ρίξει αυλαία, πρόκειται να ξεκινήσει τις επαφές της με το κανάλι.

Βλέπετε, μπορεί να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha για ακόμα έναν χρόνο, όμως το κανάλι ζητά επαναδιαπραγμάτευση. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ακούγονται, ο Alpha σχεδιάζει να της προτείνει μείωση αποδοχών μέχρι και… 40%. Τι θα γίνει όμως αν εκείνη δεν δεχτεί;

Το «Ρlan Β» περιλαμβάνει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου τους για ακόμα έναν χρόνο. Φυσικά, το γενναίο «κούρεμα» δεν θα έχει να κάνει μόνο με τις απολαβές της, αλλά και με το budget της εκπομπής, το οποίο είναι ήδη συμπιεσμένο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ενώ φέτος είχε αποφασιστεί η Ελένη να… εκδράμει στα Χανιά, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο καλοκαιρινός τηλεοπτικός προορισμός της, καθώς η Κρήτη κρίθηκε απαγορευτική από πλευράς κόστους.

Read More

And More