Τα tips του γιατρού! Ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνεις για να είσαι όμορφη εκ των έσω!

Πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια εξοντωτική ημέρα το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πέσεις για ύπνο; Αλλά παρ’ όλα αυτά οι υποχρεώσεις που έχεις μπροστά σου να μην σε αφήνουν;

Λέγεται David Servan- Schreiber και είναι ένας από τους top γιατρούς- νευροψυχίατρους ο οποίος προσπαθεί “επίμονα” να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι καλύτερη υγεία! Τι μας λέει, λοιπόν; Άκουσε τις συμβουλές του και μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις ζωτική ενέργεια και ομορφιά που πηγάζει από μέσα σου!

Τι μας λέει ο David Servan- Schreiber
Μήπως ξέρετε από πρώτο χέρι τι είναι αϋπνία, υψηλή πίεση, κούραση, ταχυπαλμίες, πόνοι στη μέση και θαμπή επιδερμίδα; Αντισταθείτε στο στρες, ελέγξτε το άγχος σας και μεγιστοποιήστε τη ζωτική ενέργεια που έχετε μέσα σας βελτιώνοντας αμέσως τον καρδιακό ρυθμό σας.

Καρδιακή συνοχή: τι είναι;
Υπάρχουν δύο τύποι καρδιακού ρυθμού: χάος και συνοχή. Στις περιόδους μεγάλου άγχους, ο καρδιακός ρυθμός μας αυξάνεται –επικρατεί χάος. Μπαίνοντας σε μια κατάσταση καρδιακής συνοχής, δημιουργείται εσωτερική γαλήνη, αλλά δεν πρόκειται για τεχνική χαλάρωσης: Είναι μια προληπτική μέθοδος που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Ασκήσεις καρδιακής συνοχής! Πώς να τις κάνεις σε 3 βήματα!
1.
Όπως στη γιόγκα και το διαλογισμό, στρέψτε την προσοχή σας μέσα σας. Πάρτε δυο βαθιές αναπνοές. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, εκπνεύστε πλήρως βγάζοντας όλο τον αέρα.
2. Μετά από 10 ή 12 δευτερόλεπτα, επικεντρωθείτε στην καρδιά σας. Πάρτε αργές και βαθιές αναπνοές. Φανταστείτε ότι καθαρίζετε την καρδιά σας με το οξυγόνο που εισπνέετε και ότι, όταν εκπνέετε, αποβάλλετε τους ρύπους.
3. Εστιάστε στην αίσθηση θερμότητας που αναπτύσσεται στο στήθος σας. Αφήστε να σας πλημμυρίσουν θετικές σκέψεις και ευτυχισμένες αναμνήσεις.

Read More

And More