CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Natasha Poly στο Leonardo Dicaprio Foundation Inaugurational Gala στο Saint Tropez, εμφανίστηκε με ένα τιρκουάζ Roland Μouret maxi φόρεμα.

/
Στο ίδιο event η Daisy Lowe φόρεσε ένα λευκό midi φόρεμα με μαύρες γόβες και η Cara Delevingne ένα Emilio Pucci λευκό κοστούμι.

/
Η Jourdan Dunn σε event της French Connection στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μια ριγέ pencil φούστα, με cropped
t-shirt και λευκές γόβες.

/
Η Alessandra Ambrosio σε μια street εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με φλατ σανδάλια και μαύρη δερμάτινη τσάντα.

/
Η Cate Blanchett στο SK-II promotional event στη Shanghai φόρεσε ένα εκρού δαντελένιο Elie Saab φόρεμα από τη συλλογή couture spring/summer 2013.

/
Η Diane Kruger στο Summer TCA Press Tour event στο Los Angeles φόρεσε ένα φόρεμα Roksanda Ilincic pre-spring/summer 2015.

/
H Zoe Saldana στην πρεμιέρα της ταινίας Guardians Of The Galaxy στο Los Angeles συνδύασε ένα Louis Vuitton pre-spring/summer 2015 φόρεμα με Jimmy Choo πέδιλα.

/
Η Alexa Chung στο Veuve Clicquot Gold Cup Polo event φόρεσε ένα floral vintage φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες μπαλαρίνες και Zanzan γυαλιά ηλίου.

/
H Selena Gomez στο Ischia Global Film & Music Fest φόρεσε ένα Blumarine πουκάμισο και φούστα και το ταίριαξε με Casadei γόβες.

/
Η Olivia Palermo σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα ασπρόμαυρο strapless φόρεμα με πιέτες με ένα κίτρινο γιλέκο και μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Miranda Kerr σε μια εμφάνιση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε ένα ριγέ τοπ με λευκό παντελόνι και ολοκλήρωσε το look της με leopard mules και μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Read More

And More