Είσαστε έτοιμοι για τον αποψινό “Dancing Marathon” ; Δείτε φωτό από τις πρόβες της Τζένης…

Τα ψέματα τελείωσαν… Η πιο μεγάλη ώρα του “Dancing with the stars” είναι τώρα, ή μάλλον το βράδυ, αφού μετά το σημερινό έκτακτο live, θα δούμε να αποχωρούν όχι ένα, αλλά δύο ζευγάρια από το παιχνίδι, ανοίγοντας έτσι σε όσους παραμείνουν, τον δρόμο για τον τελικό !

Το αποψινό live δε, είναι το live εκείνο που δεν είχε βγει στον αέρα λίγο πριν το Πάσχα, λόγω της απεργίας που είχαν πραγματοποιήσει οι τεχνικοί στην τηλεόραση και ουσιαστικά δεν είναι ένα απλό live, αλλά είναι ένα live με πολλές εκπλήξεις… Εκπλήξεις οι οποίες δεν σταματούν στην… διπλή αποχώρηση !

Τα πέντε ζευγάρια ,λοιπόν, που έχουν απομείνει, θα μας προσφέρουν ένα έκτακτο σόου,. αλλιώτικο από τα άλλα. Για πρώτη φορά, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Κώστας Μαρτάκης, η Νάντια Μπουλέ και ο Τρύφωνας Σαμαράς χορεύουν τραγούδια που επέλεξαν οι ίδιοι και σημαίνουν κάτι γι’ αυτούς.

Επιπλέον όμως, διαγωνίζονται και στη διαδικασία «Dance Marathon» χορεύοντας όλοι συγχρόνως στη σκηνή το ίδιο τραγούδι. Οι κριτές θα αποκλείσουν ένα – ένα τα ζευγάρια, μέχρι να μείνει μόνο του στη σκηνή το ζευγάρι που τους άρεσε περισσότερο και το οποίο θα κερδίσει bonus πόντους στην τελική βαθμολογία!

Και επειδή “Dancing” χωρίς λαμπερούς καλεσμένους δεν γίνεται, όπως σας είχα γράψει πριν από αρκετές μέρες, σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε να εμφανίζεται η Τζένη Μπαλατσινού.
Τέλος, τα τρία αστέρια που θα παραμείνουν, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, στο προτελευταίο σόου που θα αναδείξει και τους δύο φιναλίστ του “Dancing with the stars” !

Read More

And More