Θ. Καλλίρης: “Πληγώθηκα πολύ όταν με κόψανε απ’το Μες στην καλή χαρά!”

”Όσο ήμουν αποστασιοποιημένος από τον χώρο μου, έβλεπα τα πράγματα σ’ αυτόν με θετική σκέψη, γιατί έλεγα μέσα μου: Αξίζω κάτι και κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξω”, δηλώνει ο Θάνος Καλλίρης και μιλά για όσα τον στεναχώρησαν αλλά και ταυτόχρονα, τον δυνάμωσαν κατά την περίοδο της ”εξαφάνισής” του.

Πόσο μπορεί όμως να έχει αλλάξει από την εποχή του ”Φύγε από τη ζωή μου” μέχρι σήμερα; ”Είναι ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1992. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια δεν έχω αλλάξει στην παιδικότητα, στη ”βλακεία” κάποιες φορές, στην αφέλεια. Βέβαια, έχω γίνει περισσότερο επιφυλακτικός -που δεν ήμουν- και όταν είμαι μόνος μου, δεν είμαι πια τόσο χαμογελαστός όσο κάποτε.”

Πριν από 3 χρόνια του έγινε η πρόταση να βρεθεί στην εκπομπή ”Μες την καλή χαρά”, αλλά ξαφνικά και χωρίς λόγο, βρέθηκε εκτός…

”Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, διότι ένιωσα ότι ήταν ”χαζό”! Μία πολύ επιτυχημένη ”συνταγή”, που ήταν η ομάδα των 5 ανθρώπων, οι οποίοι καταφέραμε να βγάλουμε ”off” τον ανταγωνισμό, κατά κάποιον τρόπο γιατί να την χαλάσουν; Καταλάβαινα κι ένιωθα ότι έκανα πολύ καλά αυτά τα οποία είχα κληθεί να κάνω. Πληγώθηκα πολύ. Το συζήτησα και με την Ναταλία Γερμανού, αλλά μου εξήγησε πως δεν ήταν στο χέρι της. Δεν μπορούσα να της βάλω και το μαχαίρι στο λαιμό”, δηλώνει ο ίδιος στο περιοδικό ”HELLO”.

Οι αδυναμίες της ζωής του είναι ο 11χρονος Τίτος και η 5χρονη Δέσποινα. ”Είμαι πολύ αυστηρός μπαμπάς εκεί που πρέπει και ”τραλαλά” εκεί που πιστεύω. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου και τα έχω πάνω από όλα!”

Οι ανησυχίες του για εκείνα…

”Δεν θέλω να γίνουν αμόρφωτοι και κακομαθημένοι άνθρωποι. Θέλω να είναι σωστοί και δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιοι ή διάσημοι. Εύχομαι να είναι υγιείς κι ευτυχισμένοι!”

Και κλείνοντας είπε: ”Θέλω να κλείσουμε λέγοντας πως ο Θάνος Καλλίρης ήταν πάντα εδώ, απλώς τα φώτα δεν ”έπεφταν” επάνω του”.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO που κυκλοφορεί!

Read More

And More