Εκθαμβωτική μέσα στην κατακκόκινη τουαλέτα της! H 19χρονη ηθοποιός έχει ήδη 13 χρόνια καριέρα στο Ηollywood!

Μπορεί σήμερα να φοράει μακριές “οσκαρικές” τουαλέτες, όμως η εν λόγω ηθοποιός έχει καταγραφεί στη μνήμη των σινεφίλ ως το αιώνιο κοριτσάκι. Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες star του hollywood και σίγουρη το μεγαλύτερο αστέρι αν λάβουμε υπόψη μας μόνο τα μικρά παιδιά.

Και αν δεν κατάλαβες ακόμη μιλάμε για την Dakota Fanning, η οποία μπήκε στο χώρο του θεάματος μόλις στα έξι της χρόνια και ξεχώρισε αμέσως, τόσο για τα εκφραστικά της μάτια, όσο και για την μοναδική ερμηνεία της.

Όταν είδαμε την Dacota μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της, συνειδητοποιήσαμε πως το κοριτσάκι έγινε γυναίκα και πλέον ανήκει στην αδυσώπιτη αρένα με τους ενήλικες συναδέφλους της. Βρέθηκε σε φεστιβάλ του Ρίο της Βραζιλίας για να προωθήσει την νέα ταινία θρίλερ στην οποία πρωταγωνιστή και που έχει τίτλο Night Moves!

Oι συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που ήταν μικρό παιδί, είναι αμέτρητες και σίγουρα κάθε ηθοποιός θα ήθελε να μπορεί να της συμπεριλάβει στο βιογραφικό του. Κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στην λαμπερή ζωή της Dakota μέσα από τον κινηματογράφο.

/

Πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Sean Penn και της Michelle Pfeiffer στην συκγινητική ταινία “Το όνομά μου είναι Sam”.

/

Βρέθηκε στην αγκαλιά του Tom Cruise και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Steven Spielberg, υποδύθηκε την κόρη του διάσημου ηθοποιού στην ταινία φαντασίας “Πόλεμος των κόσμων”

/
Κέρδισε την καρδιά του Denzel Washingotn με τον οποίο και πρωταγωνίστησε στο “Man of Iron”

/
Και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια κάθησε αμέτρητες φορές στον καναπέ της Ellen Degenerees.

Και φυσικά θα θυμάσαι την εκνευριστική Volturi που είχε βάλει σκοπό να εξολοθρεύσει την Bella στο Twiglight! Ο ρόλος έμοιαζε να της ταιριάζει γάντι, με μόνη σκιά πως για τις ανάγκες του χρειάστηκε να φορέσει κόκκινους φακούς επαφής, κρύβοντας τα καταγάλανα μάτια της!

Read More

And More