TLife | The female side of life

Μοσχαράκι με μήλα και ρύζι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Νόστιμο ρύζι αρωματισμένο με κάρυ και τρυφερό μοσχαράκι με μήλα... συνταγή της Ιωάννας Τσολομύτη.

Εύκολη 50 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 2 Κιλά μοσχάρι
  • 8 κιλά ξυνόμηλα
  • 1 σέληνο
  • 3 κουταλιές σούπας κάρυ
  • 1 πρέζα κανέλλα , αλάτι ,πιπέρι
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια πολτό
  • ζωμό κοτόπουλο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Aλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε, το σoτάρουμε καλά και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σέλινο.

  • 2

    Συμπλήρωσε το ζωμό κοτόπουλου, το κάρυ και νερό και βράσε για μια ώρα.

  • 3

    Πρίν βγάλεις το κρέας ρίξε την κανέλλα και σούρωσε από τη σάλτσα

  • 4

    Βάλε στη σάλτσα τα μήλα κομμένα σε χοντρούς κύβους βράσε για 10 λεπτά – δέσε τη τη σάλτσα με 2 κουταλιές αλεύρι για να γίνει παχύρευστη

  • 5

    Βράσε το ρύζι σε άλλο σκεύος και  στη συνέχεια πρόσθεσέ στο ζωμό κοτόπουλο, το κάρυ,  και το φρέσκο βούτυρο. Αλατοπιπέρωσε


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...