TLife | The female side of life

Ψάρι στη λαδόκολλα με λαχανικά

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φιλέτο πέρκας κλεισμένο καλά στη λαδόκολλα με διάφορα λαχανικά στο φούρνο. Και όλη η γεύση και τα αρώματα μένουν εκεί... παρακολούθησε την Ιωάννα Τσολομύτη να το ετοιμάζει μόνο για το TLIFE στο TLIFE TV. Κάνε κλικ εδώ

Εύκολη 40 Λεπτά μερίδα

Συστατικά

  • 3 καρότα κομμένα julienne
  • 10 μανιτάρια μικρά στρογγυλά
  • 1.5 κιλό πέρκα
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 3 κλωναράκια άνηθο
  • 3 ντομάτες
  • 1 φινόκιο ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο julienne
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • Το χυμό από 2 λεμόνια
  • Θυμάρι
  • 1 φύλλο δάφνης

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Μαρίναρε το ψάρι λίγες ώρες σε λεμόνι πριν ξεκινήσεις τη συνταγή

  • 2

    Κόψε σε μερίδες και αλατοπιπέρωσε κάθε φιλέτο

  • 3

    Βάλε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει και σόταρε ελαφρά το ψάρι

  • 4

    Στη συνέχεια βάλε το κρεμμύδι, το καρότο, τα μανιτάρια, τη σεληνόριζα, το φινόκιο και το κολοκυθάκι ψιλοκομμένα

  • 5

    Συνέχισε με το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι και σβήσε με λίγο χυμό λεμόνι

  • 6

    Αλατοπιπέρωσε τα λαχανικά σου και πρόσθεσε και το κρασί. Άφησε λίγο να φύγει το αλκοόλ και απόσυρε από τη φωτιά

  • 7

    Βάλε το ένα κομμάτι ψάρι στη λαδόκολλα, μια μερίδα με τα σοταρισμένα λαχανικά, το άλλο φιλέτο από πάνω και θυμάρι με φύλλο δάφνης

  • 8

    Βάλε λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και ελαιόλαδο και από πάνω ροδέλες τη φρέσκια ντομάτας

  • 9

    Κλείσε καλά να μην χάσει τα υγρά του και ψήσε στο φούρνο στους 180oC για 15 λεπτά

  • Μύριζουν τα χέρια σου όταν μαγειρεύεις ψάρια; Υπάρχει λύση... Κάνε κλικ εδώ

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...