Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.11.2010 | 00:00

“Είχε σχέση με την κουνιάδα του αφεντικού του!”

“Είχε σχέση με την κουνιάδα του αφεντικού του!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τον γνώρισα μέσω internet. Εγώ 20, αυτός 30.
 
Πίστευα πως έχω γνωρίσει τον τέλειο άντρα. Κάτι τέτοιοι τύποι ξέρουν να κρύβουν καλά τον πραγματικό τους εαυτό.
 
Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Τα χειρότερα της ζωής μου. Ο τύπος με κακοποιούσε ψυχικά και σωματικά. Κι εγώ εθελοτυφλούσα. Πίστευα πως τον αγαπούσα. Στην πραγματικότητα φοβόμουν τη μοναξιά.
 
Για να μην τα πολυλογώ... η λύτρωση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, στις πρώτες μας διακοπές. Είχε το θράσος να φέρει και την “κυρία” του μαζί. Κάτι είχα ψιλιαστεί, αφού όπου πηγαίναμε την πετυχαίναμε μπροστά μας, δεν μπορούσα να φανταστώ όμως ότι θα φτάνανε μέχρι εκεί.
 
Τέλοσπάντων, αφού γυρίσαμε πίσω άρον-άρον -ύστερα από δικές μου πιέσεις, μου αποκάλυψε την αλήθεια. Είχε σχέση με την κουνιάδα του αφεντικού του με την οποία δούλευαν μαζί.
 
Χωρίσαμε, αλλά ο κύριο δεν μπορούσε να το δεχτεί. Για τέσσερις μήνες με κυνηγούσε. Μέχρι και στον πατέρα μου ήρθε για να με ζητήσει. Μέχρι που πήγε να με σκοτώσει με το αυτοκίνητο. Ο τύπος ήταν ψυχικά άρρωστος.
 
Στο διάστημα που μεσολάβησε γνώρισα τον Π. Τέσσερα χρόνια μετά παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδάκι.
 
Ο τύπος παρόλο που είναι ακόμα με την ίδια κυρία με ανακάλυψε στο facebook και μου έστειλε μήνυμα όταν εκείνη ήταν έτοιμη να γεννήσει το παιδί του. Πραγματικά λυπάμαι, γιατί είναι άρρωστος!
 
Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν σώας τας φρένας. Για αυτό προσοχή στις γνωριμίες μέσω internet. Δεν ξέρετε μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
 
 
Μαρία

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10