Survivor – Κάτια Ταραμπανκό: Οι πολυσυζητημένες σχέσεις της πιο δημοφιλούς παίκτριας του reality επιβίωσης

Μπορεί η Κάτια Ταραμπανκό στο GNTM να αποτελούσε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες, ωστόσο στο Survivor ψηφίστηκε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ως η πιο δημοφιλής! Η νικήτρια του reality μόδας (η οποία μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου) άφησε για λίγο τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις και ταξίδεψε μέχρι τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο για να ριχτεί σε απαιτητικούς στίβους μάχης, όντας μέλος της ομάδας των Διάσημων.

Η Κάτια Ταραμπανκό πήγε στο απόλυτο reality επιβίωσης για να νικήσει και ήδη τα προγνωστικά είναι υπέρ της! Ήδη από πριν ολοκληρωθεί το GNTM και πριν μπει στο Survivor, η προσωπική ζωή του μοντέλου φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα περιοδικών και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η πανέμορφη Κάτια αν και προσπαθούσε να κρατά τις σχέσεις της μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας, δυστυχώς οι paparazzi ήταν κάθε φορά εκεί να την απαθανατίζουν με τον εκάστοτε σύντροφό της…

Ποιες ήταν όμως οι πιο πολυσυζητημένες σχέσεις της παίκτριας του Survivor;

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή, ο οποίος… τόλμησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια, στον μεγάλο τελικό του GNTM. Το πανέμορφο μοντέλο διατηρούσε σοβαρή σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία με καταγωγή από την Χαλκίδα για αρκετά χρόνια, ωστόσο χώρισαν με το που βγήκε από το reality μόδας. Να σου θυμίσουμε πως ο Γιάννης πήγε να κάνει πρόταση στην φιναλίστ του GNTM κατά τη διάρκεια της τελευταίας της φωτογράφισης, με την Κάτια να μην απαντά θετικά… 

“Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας, όμως, πχ πως είναι στα ζώδια… Υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι και εμείς!” είχε δηλώσει ο Γιάννης Χαλβατζής για τον χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Πριν καν προβληθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM, ήδη είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βρει νέο σύντροφο. Ο λόγος για τον γνωστό συγγραφέα Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο η Κάτια έμεινε μαζί του τρεις μόλις μήνες πριν πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το μοντέλο και ο συγγραφέας γρήγορα παραδέχτηκαν τη σχέση τους και από τότε δεν σταμάτησαν τις κοινές βραδινές εξόδους, ενώ είχαν παραχωρήσει ακόμη και κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και η αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός πως η Κάτια έφυγε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο του modelling.

Όσο η Κάτια Ταραμπάνκο προσπαθεί να επιβιώσει στον άγριο Άγιο Δομίνικο, πίσω στην Ελλάδα… την περιμένει ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άντρας. Η παίκτρια του Survivor το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο είναι full in love! Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα και συγκατοικεί κάτω από την ίδια στέγη, συγκεκριμένα στο διαμέρισμά του στο Γκάζι.

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012, ο Κωνσταντίνος Χωρινός, ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More