Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Οι επώνυμοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών – Φωτογραφίες TLIFE

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της εγκυμονούσας συντρόφου του Μαριλούς Κόζαρη πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/5, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. (δες εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού από την εκκλησία)

Τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού που εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί για σήμερα 27/5, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους τους να ξεπερνούν τους 500. (δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξη του Πάνου Μουζουράκη στην εκκλησία)

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού όπως οι: Kατερίνα Καινούργιου, Γιάννης Ζουγανέλης με τη σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Ματίνα Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαργαρίτα Μάτσα, Κική Τσόλκα και Δήμητρα Ματσούκα.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Τόνια Σωτηροπούλου., Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Δήμητρα Ματσούκα, Σμαράγδα Καρύδη

Δήμητρα Ματσούκα, Σμαράγδα Καρύδη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ισιδώρα Σιδέρη

Ματίνα Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης

Βασίλης Πορφυράκης

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μαργαρίτα Μάτσα

Κική Τσόλκα

 

Το ζευγάρι, ταξίδεψε στην Αίγινα από την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι που διατηρεί ο Πάνος Μουζουράκης στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με το κέφι, τον χορό και τη μουσική να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, το ζευγάρι, το ίδιο βράδυ είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς αγαπημένους τους φίλους σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής με θέα τη θάλασσα. (δες εδώ φωτογραφίες από το δείπνο)

Διάβασε επίσης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More