Η ομοφυλόφιλη Ελληνίδα σεφ με τους τέσσερις γιους!

Η ομοφυλόφιλη Ελληνίδα σεφ με τους τέσσερις γιους! | tlife.gr

Το όνομα της είναι Κατ Κόρα, είναι σεφ και είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών από την Σκόπελο. Πρόσφατα έγινε γνωστή από το ελληνικό κοινό, αλλά όχι τόσο για τις γαστρονομικές της δημιουργίες, όσο για την περίεργη προσωπική της ζωή.

Η 43χρονη είναι βαφτισμένη ως Κατερίνα Καραγκιόζη. Ο πατέρας και ο παππούς της ήταν εστιάτορες και η ελληνική κουζίνα της έδωσε την γαστρονομική της ταυτότητα. Η Κατ παντρεύτηκε μία γυναίκα, που αγάπησε και μαζί της απέκτησε και τέσσερις γιους. Στα 16 της συνειδητοποίησε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και αυτομάτως αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στην συντηρητική ελληνική κοινότητα του Μισισιπή.

Η Κατ απάντησε σε όσουν την έχουν κατακρίνει για τις επιλογές της, λέγοντας: »Εχω ζήσει την κοινωνική κατακραυγή, αλλά επειδή έλεγα την αλήθεια στον εαυτό μου κέρδισα την εμπιστοσύνη των γύρω μου. Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου όλοι σε σέβονται»

Μαζί με την γυναίκα της αλλά και συνέταιρο της, Τζένιφερ Κορα, απο την οποία πήρε και το επίθετο της, έχουν αποκτήσει τέσσερα αγόρια, με την μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης. Ο »βιολογικός» πατέρας είναι ο ίδιος και των τεσσάρων παιδιών. Μάλιστα στην τελευταία τους εγκυμοσύνη, που ήταν σχεδόν παράλληλη, οι δύο μητέρες αντάλλαξαν και ωάρια.

Αν και η ζωή της, είναι αρκετά πολυάσχολη πάντα χαίρεται να πηγαίνουν όλοι μαζί ταξίδια και να περνούν ήρεμες οικογενειακές στιγμές. »Το να έχεις τέσσερις γιους σημαίνει πως το σπίτι σου είναι γεμάτο ενέργεια.Ταξιδεύουμε συχνά όλοι μαζί και έχουμε μια υπέροχη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

READ more