Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο κολλητός τους έγινε νονός και οι δυο τους ήταν εκεί!

Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο κολλητός τους έγινε νονός και οι δυο τους ήταν εκεί! | tlife.gr

Κάποιες φορές οι φίλοι γίνονται οικογένεια και δεν είναι λίγες φορές που εκφράσει δημόσια η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου πως νιώθουν έτσι. Στην παρέα τους είναι πάντα και ο κολλητός τους φίλος Σπύρος Σαμοΐλης, ο οποίος την Κυριακή έγινε νονός και φυσικά δεν έλειπαν τα κορίτσια τους από εκεί.

Το μυστήριο έγινε στο ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη και ο γνωστός hair stylist και make up artist, βάφτισε την ανιψιά του και της έδωσε το όνομα Αγγελική. Λίγο μετά το τέλος του μυστηρίου, η Ντορέττα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τους τρεις τους αλλά και την δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη. Στην φωτογραφία έγραψε: «Ο Σπύρος βάφτισε την ανιψιά του σήμερα. Εμείς φυσικά εκεί. Πάντα μαζί»

Ο @samoilisspiros βάφτισε την ανήψια του σήμερα .Εμείς φυσικά εκεί.Πάντα μαζί! #friends #family #aggeliki #baptism #grateful #love #mygang

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Κι έτσι είναι… Στα δύσκολα και στα εύκολα, πάντα ο ένας είναι δίπλα στον άλλον και φυσικά όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις από ταξίδια, διακοπές ακόμη και συνεργασίες. Συγκινητικά είναι και τα λόγια που έγραψε και η Μαίρη για τη Ντορέττα την ημέρα των γενεθλίων της και λίγες μέρες πριν: «Έχω κάτι εκατοντάδες φωτογραφίες μαζί σου. Πιο ωραίες από αυτήν και λιγότερο κουνημένες. Πολλές! Αλλά σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου θυμάμαι αυτήν. Την πρώτη μας. Το 2013. Στα βραβεία του Mad. Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή για να χορέψουμε μαζί. Πρώτη φορά. Που γνωριζόμασταν μόλις κάτι λίγους μήνες. Που την έβγαλε ο Τάσος χωρίς καν να το ξέρουμε. Που κοιτάει η κάθε μία αλλού αλλά που αν δεις πιο προσεχτικά τα χέρια μας είναι ενωμένα και πιασμένα σφιχτά. Ακριβώς όπως είμαστε από εκείνη την στιγμή κι έπειτα στις ζωές μας. Κάποιες φορές βρίσκεις ανθρώπους που μοιάζει σαν να τους ήξερες από πάντα. Που γίνονται οικογένεια. Που ακόμη κι όταν «κοιτάς αλλού» είσαι πάντα ενωμένος μαζί τους. Με χέρια πιασμένα σφιχτά. Σε αγαπώ φανταστικά, φανταστική μου αγάπη!»

Και η όμορφη Αγγελική που βαφτίστηκε από τον θείο της, Σπύρο Σαμοΐλη

Νεοφώτιστη & το όνομα αυτής Αγγελική! #niece #baptism #newlife #uncle #myniecesarebetterthanyours #takemetochurch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiros samoilis (@samoilisspiros) στις

Kαι μια καλοκαιρινή τους στιγμή

Εμείς και εμείς! @doretta3123 @mairiboo @nikzik #throwbackthursday #we #friends #friendship #vacations #gopro #camera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiros samoilis (@samoilisspiros) στις

READ more