Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεσπά η μητέρα της! “Ο μοναδικός λόγος που έδωσα συνέντευξη…”

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες μέσα στο Survivor και όπως είναι επόμενο πολλές φορές βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πριν λίγες ώρες, η μητέρα της, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ξέσπασε για αρνητικά σχόλια που δέχεται τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της…

«Διαβάζω και δέχομαι καθημερινά επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου!! Μέχρι και ότι «διψάω για δημοσιότητα και πατάω στη πλάτη του παιδιού μου». Ο μοναδικός λόγος που έδωσα τη συνέντευξη ήταν για να την υπερασπιστώ – προστατέψω και να σταματήσει όλο αυτό. Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει. Όπως βγαίνουν και μιλάνε από τις άλλες πλευρές για λίγη δημοσιότητα κι λένε πράγματα που δεν ισχύουν έπρεπε και εγώ να πω τις δικές μου αλήθειες όπως έχω βιώσει τελευταία.

Διάβασε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κόλαφος η μητέρα της! “Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου- Μετά το Survivor θα την πετάξει”

Δυστυχώς όμως κατάλαβα αργά… Η ζωή είναι δική της και ότι αποφάσεις πάρει θα είμαι πάντα εδώ να τη στηρίζω.. Το μόνο που θέλω το παιδάκι μου να είναι καλά και να επιστρέψει αλώβητη…», έγραψε η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Read More

And More