Άση Μπήλιου: «Παλιά με ρωτούσαν για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη, τώρα για την Ελίνα Παπίλα – Έχουμε φτάσει αυτό το σημείο;»

Την Άση Μπήλιου συνάντησε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαυρίδης και η κάμερα του «Πρωινού μας» σε παρουσίαση βιβλίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή αστρολόγος ρωτήθηκε για την υιοθεσία της και τη συνεργασία της με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου καθώς και με τη Ελίνα Παπίλα την προηγούμενη σεζόν.

«Στα 16 μου δεν διαχειρίστηκα καταπληκτικά την πληροφορία της υιοθεσίας μου γιατί ήμουν στην εφηβεία. Ήταν τα μυαλά στα κάγκελα, δεν ξέρεις ακριβώς τότε τι σου συμβαίνει…  Μαθαίνεις μία πληροφορία και δεν ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς μέσα σου. Η πρώτη μου αντίδραση δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε» είπε η Άση Μπήλιου αρχικά.

Η Άση Μπήλιου μίλησε με θετικά λόγια για τη συνεργασία της στο Breakfast @ Star τη φετινή σεζόν. «Ήταν μία χρονιά χωρίς προβλήματα, και γι’ αυτό ήμουν πολύ χαρούμενη. Ήταν μία ξεκούραστη χρονιά για μένα, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω… Δεν ξέρει κανένας μας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρει κανένας μας» δήλωσε η αστρολόγος.

Όταν ρωτήθηκε για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, η Άση Μπήλιου επεσήμανε με χαμόγελο: «Και έλεγα δεν θα με ρωτήσουν; Κοιτάξτε τώρα προβλήματα που έχει ο άνθρωπος. Παλιά με ρωτούσαν συνέχεια για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη και ξαφνικά με ρωτούν για την Ελίνα Παπίλα. Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο; Τι λέγαμε; Μία εκπομπή δεν είναι ο παρουσιαστής, αλλά όλη η ομάδα».

Read More

And More