‘Ολγα Κεφαλογιάννη: «Θεωρούσα ότι είχε κλείσει το κεφάλαιο της μητρότητας»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή, προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Όλγα Κεφαλογιάννη να αποκαλύπτει πως για εκείνη πριν γνωρίσει τον σύζυγό της θεωρούσε πως το κεφάλαιο μητρότητα είχε κλείσει.

«Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Είχα φτάσει και σε μια ηλικία που είχα πει ότι πλέον δεν έχω άλλο περιθώριο. Το βρίσκω ακόμα πιο σημαντικό όταν ένα παιδί έρχεται σαν συμπλήρωμα μιας σχέσης και μιας διάθεσης να είσαι με έναν άνθρωπο και να κάνεις οικογένεια» λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ενώ ο Μίνως Μάτσας αναφερόμενος στη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους εξομολογείται: «Ήμουν δίπλα της στον τοκετό. Είχα βάλει μουσικές που είχα γράψει. Λες ότι είναι ένα θαύμα, αλλά δεν είναι, το παρακολουθείς εννέα μήνες. Όταν όμως συμβαίνει αυτό, εκεί υποκλίνεσαι. Είναι συγκλονιστικό»

Read More

And More