Φωτογραφίες TLIFE

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Όλες οι φωτογραφίες που δεν είδατε από τον γάμο τους στην Αίγινα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου. (δες εδώ φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία)

Το ζευγάρι, είχε επιλέξει να φτάσει στην Αίγινα από την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη είχε στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι με πολλή μουσική και χορό ενώ, το ίδιο βράδυ σε γνωστή ταβερνα της περιοχής, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν κανονίσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. (δες εδώ φωτογραφίες από το εκκλησάκι και τον Πύργο όπου έγινε το γλέντι)

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 27/5 η νύφη είχε αρχίσει να ετοιμάζεται μαζί με τις φίλες της ενώ η κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πλάκα με τα νυφικά παπούτσια και το που θα γράφονταν τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών μιας και ο πάτος τους ήταν μαύρος.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός και οι πρώτοι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να φτάνουν στο σημείο λίγο πριν τις 18.00 ενώ αμέσως μετά, την εμφάνισή του έκανε ο γαμπρός Πάνος Μουζουράκης. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες από την άφιξη του Πάνου Μουζουράκη στην εκκλησία)

Κατερίνα Καινούργιου

Γιάννης Ζουγσνέλης

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σμαράγδα Καρύδη

Δήμητρα Ματσούκα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κίμων Κουρής

Παντελής Αμπαζής

H σχεδιάστρια μόδας Νάντια Ράπτη

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη σύντροφό του

Γιώργος Καρτάλος

Γιώργος Φειδάς

Λίγη ώρα αργότερα, στην εκκλησία έφτασε και η εντυπωσιακή νύφη μέσα σε ένα ολόλευκο αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον μπαμπά της και με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία. Ο πατέρας της Μαριλού Κόζαρη, την παρέδωσε στον Πάνο Μουζουράκη αφού πρώτα τον αγκάλιασε και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και στη συνέχεια εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες από την άφιξη της νύφης)

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη βγήκαν έξω από την εκκλησία και πριν αναχωρήσουν ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους φωτογράφους και δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στον Πύργο Σαλιαρέλη όπου δόθηκε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Κώστας Κόκλας

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Ματίνα Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης

Πέτρος Κουσουλός

Σμαράγδα Καρύδη

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον αδερφό της Πάνο Καινούργιο

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κίμων Κουρής

 

Διάβασε επίσης:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More