Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή του μικρού γιου της [pic]

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή του μικρού γιου της [pic] | tlife.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν μια υπέροχη οικογένεια! Το όμορφο ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, όμως ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Το 2019 συμπληρώνουν 10 χρόνια γάμου, 10 χρόνια έχοντας ζήσει όλες τους στιγμές στο έπακρο.

Τα παιδιά τους, Φίλιππος και Μιχαήλ- Άγγελος έχουν επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους και οι δύο γονείς απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί τους και να τα βλέπουν να μεγαλώνουν. Η οικογένεια Μαραντίνη έχει μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια και όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν ταξιδεύουν είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Στα περισσότερα ταξίδια τα παιδιά τους είναι συνοδοιπόροι,καθώς θέλουν να μοιράζονται όλες τις εμπειρίες μαζί τους.

Σήμερα, ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή έχει την ονομαστική του γιορτή και η Σίσσυ του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Mike στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:»MyMichelangelo! #MixailAggelos #MyMike #XroniaPolla#AggeleMou #HliaxtidaMou#PantaDiplasou #enaemeis #sagapwwwww».

Δες τη φωτογραφία:

READ more