Στάθης Σχίζας: «Καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη μετά τον τελικό – «Ζεις ακόμα στον μικρόκοσμό του Survivor»

Τη δική του απάντηση στον Σάκη Κατσούλη έδωσε ο Στάθης Σχίζας για όσα ειπώθηκαν τη βραδιά του τελικού του Survivor All Star περί ανθρωποφαγίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Στάθη Σχίζα προκειμένου να μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Για μένα, η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όντως αυτή της αποχώρησής μου. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο, ήταν εντελώς έξω από τα νερά μου. Νομίζω ότι πλέον μπορούν να το παραδεχτούν όλοι ότι το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Εγώ δεν ταίριαζα εκεί μέσα. Οπότε άφησα τον Νίκο που ήταν πολύ κοντινός μου, να προχωρήσει και του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε» ήταν τα λόγια του Στάθη Σχίζα τα οποία ενόχλησαν τον Σάκη Κατσούλη.

«Αρχικά, δε μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται. Οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βρίσκονται πάρα πολλά παιδιά ανάμεσά μας για να λέμε τη λέξη ανθρωποφαγία. Δε θέλω καν να την ξεστομίζω. Ο καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου. Μπορεί εγώ να έπαιζα διαφορετικά το παιχνίδι ή να είχα στηριχθεί περισσότερο στα πόδια και τα χέρια μου και λιγότερο στη στρατηγική που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι.

Το έχω πει πολλές φορές ότι αν ήταν καθαρά παιχνίδι στρατηγικής, δε θα ήμουν εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος. Δε συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ χαρούμενη στιγμή. Εμένα δε με τιμά να ακούω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω γιατί κατά κάποιο τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Δεν ταιριάζει σε κανέναν ένα παιχνίδι ανθρωποφαγικό… Περάσαμε όλοι τα ίδια» απάντησε κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος ο Σάκης Κατσούλης.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας, όμως, λόγω της έντονης φασαρίας που υπήρχε στο γήπεδο, δεν άκουσε τι ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης και γι΄αυτό επέλεξε να απαντήσει μερικές ώρες μετά μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Σάκη, επειδή είχε πολλή φασαρία και δεν άκουσα τι μου απάντησες, μόλις βγεις με το καλό και δεις τις συνεντεύξεις όλων των παικτών που αποχώρησαν, θα καταλάβεις τι εννοούσα. Επειδή δε σου άρεσε η λέξη ανθρωποφαγία, την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί από τους παίκτες.

Σε δικαιολογώ γιατί ακόμα βρίσκεσαι στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού. Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα» ήταν όσα έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Read More

And More