Σύντροφος ποδοσφαιριστή δέχτηκε επίθεση! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Σύντροφος ποδοσφαιριστή δέχτηκε επίθεση! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; | tlife.gr

Η γοητευτική σύντροφος, Βαλεντίνα Τσεπάνου, του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζιμπούρ, ξημερώματα Κυριακής έζησε άγριες κι εφιαλτικές στιγμές, αφού δέχτηκε επίθεση από άγνωστο μελαψό άντρα. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα »Espresso», το μοντέλο δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο της επιτέθηκαν.

Με τη συντροφιά φίλης της η Βαλεντίνα επέστρεφε σπίτι, ύστερα από νυχτερινή τους έξοδο, όταν ο μελαψός άντρας άρχισε να τη χτυπά με μανία στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα, μέχρι που η ίδια σφαδάζοντας από τους πόνους έπεσε στο έδαφος.

»Αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου», ήταν τα λόγια του δράστη που μετά τον ξυλοδαρμό τράπηκε σε φυγή. Η ίδια δήλωσε: »Νιώθω αηδία με όλα αυτά που έγιναν. Στο παρελθόν με έκλεψαν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, αλλά να με πλησιάζουν και να με απειλούν για τον σύντροφό μου είναι άνανδρο. Τι τους φταίω;»

Ο Τζιμπούρ, μόλις ενημερώθηκε για την επίθεση που δέχτηκε εκείνη και για το μήνυμα που έστελνε ο δράστης, εξοργίστηκε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Ήταν μαζί της συνεχώς, τη συνόδευσε σπίτι μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και δεν σκοπεύει να την αφήνει πλέον να κυκλοφορεί ασυνόδευτη.

»Από σήμερα θα υπάρχει συνέχεια κάποιος άνθρωπος δίπλα μου που θα είναι υπεύθυνος για την προσωπική μου ασφάλεια. Οφείλω να το κάνω αυτό, για να μην μου επιτεθούν ξανά. Έχω πάρει λοιπόν τα μέτρα μου, γιατί η ζωή μου κινδυνεύει και η οικογένειά μου ανησυχεί. Δεν κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστου, ως όφειλα, για να μην κάνω κακό στον αγαπημένο μου, αφού δεν γνωρίζουμε 100%, αν τα κίνητρα του δράστη αφορούσαν πραγματικά τη μεταγραφή του», είπε χαρακτηριστικά η Βαλεντίνα.

READ more