Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ; | tlife.gr
Κάτι παραπάνω από συμπαθητική, ήταν η χθεσινή μέρα για τους Καραμερο-Χαριτάτους. Τα αγόρια του ΑΝΤ1 χθες, έκαναν δυνατό τηλεοπτικό παιχνίδι μιας και δυστυχώς τους βοήθησε η επικαιρότητα. Και λέω «δυστυχώς» όχι φυσικά γιατί τα πήγαν καλά, αλλά γιατί στην επικαιρότητα ήταν η αποτρόπαια δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών στου Ρέντη.

Ετσι, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος, πήραν τα πάνω τους, αφού αποφάσισαν να ασχοληθούν με το θέμα και ως γνωστόν, όταν η εκπομπή τους αποκτά πιο καθαρόαιμη δημοσιογραφική ματιά, είναι το σημείο εκείνο στο οποίο τα παιδιά δεν πιάνονται. Αποτέλεσμα ; Χθες το «10 με 1 μαζί» ανέβηκε στο άκρως ικανοποιητικό ποσοστό τηλεθέασης 17,1%, όσο αφορά πάντα, στο σύνολο της εκπομπής, γιατί τα νεανικά κοινά κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα γύρω στο 13,0%.

Κατά τα άλλα, το «Πρωινό Mou» έκοψε πρώτο το νήμα για ακόμα ένα πρωινό, με 20,7% στο σύνολο και 19,2% στα νεανικά κοινά, ενώ καμία έκπληξη δεν είχαμε και με τις επιδόσεις της Ελένης Μενεγάκη τόσο στο σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά. Ο «Καφές με την Ελένη» είχε μία συνηθισμένη τηλεοπτική πορεία, με 13,1% στο σύνολο και 16,6% στα νεανικά κοινά.

READ more